vision care – Vision Plan van Amerika 2017

Vision Plan of America biedt plannen voor gezinnen, koppels en mensen. Deze visie verzekering plan provider is in het bedrijfsleven sinds 1986 en is gevestigd in Californië. De prijsstelling aangeboden via de VIP Premier plan is gebaseerd op vaste tarieven, en het bedrijf kunt u extra lens opties toe te voegen wanneer u frames aan te schaffen. Vanwege de flexibiliteit deze visie dienst en lage prijzen is our Top Tien Bronze Award winnaar, en de VIP Premier plan is een solide keuze als je op zoek bent naar aanvullende verzekering opties.

Plan Value

Er is een lage maandelijkse premie, en elke persoon op het plan heeft een jaarlijkse eigen risico van $ 25. Dit eigen risico is een handige aanbieden, want zodra deze is voldaan je hoeft niet extra te betalen voor een complete visie examen en de lens examen. U kunt zich aanmelden als nieuw lid in een visioen van Amerika plan, is er een eenmalige inschrijfgeld.

De voordelen van deze visie zorgplan zijn gebaseerd op vaste tarieven in plaats van op kortingspercentages. Met de VIP Premier plannen aangeboden via deze visie verzekering plan, bent u in staat tot $ 100 per jaar krijgen om de kosten van zowel de contactlenzen en nieuwe kaders te dekken. Helaas, na de eerste paar frames, wordt gedekt voorzien tot de volgende 12 maanden cyclus. Dus, als je een paar verliest of verlangen naar een tweede bril bent u verantwoordelijk voor de volledige kosten .; Voor LASIK voordelen, deze visie dienst biedt toegang tot het Qualsight programma. Als onderdeel van het Qualsight programma, zal Vision Plan van Amerika leden in aanmerking komen voor de gewenste prijsstelling voor LASIK chirurgie. Gemiddelde besparing voor de leden zijn tussen de 40 en 55 procent.

Lens optie vergoedingen variëren met deze visie zorgplan en zijn gebaseerd op vaste tarieven in plaats van percentages. U kunt maximaal tot $ 15 voor de lens verven en UV lenzen. Andere lens opties omvatten krasbestendige coating voor $ 22 en anti-reflecterende coating voor $ 42.

Als je polycarbonaat lenzen wenst, kunt u een vergoeding van $ 45 te ontvangen van deze visie verzekering te helpen dekken van deze kosten. Polycarbonaat lenzen zijn veel duurzamer dan de standaard lenzen en minder kans om te krabben of breken. Ze kunnen ook langer duren dan de typische lenzen, dus hebben van een visie plan dat helpt betalen voor deze lenzen is vooral handig.

Door deze visie zorgplan kunt u ook progressieve lenzen, die aan te passen aan meerdere bereiken van de visie. De Vision Plan van Amerika VIP Premier plan geeft u een monetaire vergoeding van $ 190 per jaar in de richting van multifocale brillenglazen te zetten, dit is een van de hoogste volkstuinen van elke visie zorgplan we beoordeeld.

kosten

De toegang tot de visie zorgcentra werkt anders met Vision Plan van Amerika dan het andere oog zorgplannen we beoordeeld. Wanneer u zich inschrijft met Vision Plan van Amerika, je kiest een oogarts van het bedrijf klein netwerk om uw primaire zorg specialist. Na de inschrijving is voltooid, ontvangt u een kaart ontvangen met de naam van de primaire arts u geselecteerd en uw visie plannen informatie. Ook al wordt beperkt tot één arts kan lastig zijn, als je deze kaart presenteren je geen zorgen te maken over het indienen van een aanvullende papier werk of het indienen van claims.

Een ander nadeel van deze VIP Premier plan is dat de dekking niet meteen te beginnen, als u zich inschrijft vóór de 20e van de maand, zal de dekking op de eerste dag van de volgende maand te beginnen.

Door middel van deze service, een upgrade plannen zijn beschikbaar. Wanneer u het nodig om de klantenservice te bereiken, bellen of e-mailen van het bedrijf is eenvoudig. Toen we belden, kregen we al snel verbonden met een vertegenwoordiger die de richting van de plaats waar toegang tot bepaalde functies op de website van het bedrijf verstrekt.

Over het algemeen, de VIP Premier plannen van Vision Plan van Amerika is een goede keuze voor gezinnen en individuen die een visie zorgplan nodig. De voordelen zijn gebaseerd op vaste tarieven in plaats van percentages, en het plan biedt een aantal van de beste volkstuinen rond. U bent beperkt tot één oog zorgverlener, maar er zijn ook voordelen aan het zien van dezelfde provider consequent.

vergoedingen

opties

Customer Resources

Overzicht