vocabulaire software – Woordenschat Super Stretch 2017

Woordenschat Super Stretch maakt gebruik van een proces in drie fasen om je te leren nieuwe woordenschat woorden. Ten eerste, de sectie Tryout test uw huidige woordenschat vaardigheden. Vervolgens wordt de Workout sectie introduceert nieuwe woorden voor u om te leren. Tot slot, de finale sectie tests die u op de woorden die je hebt geleerd. Hoewel de interface van deze woordenschat bouwer software is makkelijk te navigeren en nuttig in het onderwijzen van nieuwe woorden, wordt de toepassing verouderd is en niet zo veel woorden als de andere woordenschat software pakketten die we aanbieden beoordeeld.

Overzicht

De oude graphics en gedateerd geluidseffecten kan zijn onaangenaam voor sommige gebruikers. Een voorbeeld hiervan is er veel verspilde ruimte in elk programma. We hebben het gevoel dat dit vocabulaire software zou profiteren van een bijgewerkte ontwerp .; Woordenschat Super Stretch is niet voorzien van een flash-kaarten, maar de sectie Word List van deze applicatie geeft een korte omschrijving van elk woord samen met een verbruik voorbeeld. Het heeft geen afleidingen van elk nieuw woord te zien, echter. Als u meer informatie wilt over een nieuw woord wilt, moet u kijken op de FYI sectie. We vonden de FYI tabblad zeer nuttig in het helpen ons te begrijpen wat elk nieuw woord betekende en hoe het te gebruiken.

We vonden ook de sectie Woordenschat Super Stretch Wrap-Up een nuttig leermiddel zijn. De “beyond definition” vragen echt je na te denken over wat de woorden betekenen. Plus, als je het verkeerde antwoord raden, zal de applicatie u vragen over het zelfde woord totdat je het goed.

Idea Match is een andere leeractiviteit waar je een woord woordenschat te koppelen aan een synoniem. De woorden in een Paragraaf sectie maakt gebruik van een sample paragraaf vol woordenschat woorden, en wanneer de applicatie belicht verschillende woorden, moet u het synoniem woord te selecteren. Deze twee activiteiten zijn simplistisch en repetitief, wat vervelend voor sommige gebruikers kan worden, maar herhaling kan een effectief instrument bij het leren en het behoud van nieuwe woordenschat woorden.

Deze vocabulaire software beschikt over een aantal zeer behulpzaam leermiddelen, maar sommige gebruikers niet in staat zijn voorbij de verouderde-interface te krijgen. De applicatie, zoals het er nu uitziet, voelt onhandig en simplistisch. Woordenschat Super Stretch niet zo veel activiteiten of zoveel nieuwe woorden te bieden als andere woordenschat software die we beoordeeld, maar het kan u helpen nieuwe woorden die je begrijpend lezen zal helpen, het verbeteren van woordenschat, evenals uw vermogen tot schrijven te ontdekken.