voip headset – USB Headsets

De gemiddelde mens heeft de mogelijkheid om frequenties van 20 Hz tot 20 kHz horen. De Sennheiser PC 230 heeft een frequentiebereik dat is allesbehalve gemiddeld. Deze VoIP-headset heeft een spreker frequentierespons die begint met een dieptepunt van 18Hz en pieken op 22kHz. Dit maakt het een ideale USB-headset voor het streamen van muziek en het spelen van online games, omdat u alles wat u zijn bedoeld om te horen zult horen. De standaard VoIP-headset heeft een frequentiebereik geoptimaliseerd voor VoIP-bellen, maar de PC 230 is geoptimaliseerd voor alle audio u luisteren naar.

Overzicht

Zelfs de microfoon heeft een bovengemiddelde frequentiebereik met een bereik van 80Hz tot 15kHz. Dit maakt het ideaal voor het vastleggen van uw stem voor zowel VoIP-bellen en voor spraak-naar-tekst toepassingen. U kunt zelfs gebruik maken van deze microfoon voor lichte vocale opnames voor podcasts.

Helaas, voor een UC headset met een dergelijk breed frequentiebereik, het ontbreekt aan een akoestische schokbescherming systeem. Acoustic shock is een hard geluid dat onverwacht voordoet en kan schade aan uw gehoor en de luidsprekers veroorzaken. Deze harde geluiden kunnen worden veroorzaakt door terugkoppeling van de microfoon oppakken van het geluid van de luidsprekers, elektrische overbelasting die door de USB-aansluiting en andere incidenten. De schade aan uw oren kan leiden tot tinnitus en gehoorverlies.

De grootste fout van de Sennheiser PC is het gebrek aan comfort functies. Alle headsets in de PC-reeks van multimedia headsets gebruik maken van de on-ear design met een schuim kussen. De on-ear ontwerp kan oor pijn veroorzaken na een paar uur van gebruik, omdat het onder druk zet je oren in plaats van je hoofd. Terwijl schuimkussens maken van de headset meer betaalbaar, kunnen ze huiduitslag veroorzaken te ontwikkelen na uren van gebruik wegens hun schurende textuur. Bovendien, geen van de headset is uitgerust met een hoofdband pad voor het comfort op de top van de schedel.

Eén troost met het comfort kenmerken is dat er drie verschillende draagstijlen verkrijgbaar in de serie. De PC 141 heeft een nekband stijl, wat ideaal is voor het vermijden van kapsels en gevoelige hoofdhuid door het plaatsen van de verticale druk van de headset op de achterkant van je nek in plaats van de bovenkant van je hoofd. De PC 121 is een mono headset die een oorhaak stijl vergelijkbaar met Bluetooth-headsets gebruikt, hoewel het gebruik van een snoer.

De Sennheiser PC is een VoIP-headset met een responstijd frequentiebereik dat grote audio voor al uw multimedia behoeften geeft. Zelfs de microfoon is een van de beste frequenties, waardoor het zeer geschikt voor VoIP bellen, spraak-naar-tekst software en zangopnames. Echter, ondanks de kwaliteit van de audio, het is niet een comfortabele headset voor langdurig gebruik als gevolg van het schuim oorkussens en de on-ear design.