voip headset – VOIP Headset

De meeste VoIP headsets tether u uw computer met een acht-voet USB-kabel. De meeste van de tijd, dit is geen probleem want je moet bij de computer voor video-conferencing of voor het typen van informatie als je een praatje met de klanten. Echter, soms kun je de vrijheid nodig om te zwerven van uw bureau. Bijvoorbeeld kan een receptionist nodig clientverkeer rond het kantoor. De Logitech H820e headset geeft je een 300-voet ruimte om te bewegen. Bovendien, de draadloze ontwerp betekent dat de controles op de headset, waardoor ze beter toegankelijk maakt.

Overzicht

De geluidskwaliteit van de H820e is geoptimaliseerd voor VoIP-bellen. Dit maakt het een geweldige aanvulling op een kantoor of call-center, maar maakt het niet een headset dat is geweldig voor muziek of de meeste andere vormen van audio. Het frequentiebereik voor zowel de luidspreker en de microfoon is 100 Hz tot 7 kHz. Dit is de frequentie bereik voor wideband audio, dat is de optimale audio frequentiebereik voor VoIP en mobiel bellen.

De levensduur van de batterij voor deze draadloze UC headset is 10 uur, terwijl in de wideband modus. Dit geeft u meer uren dan een gemiddelde werkdag met optimale wideband audio voor uw VoIP-gesprekken. Echter, als je iemand die lange uren werkt, dan is de smalband-modus verlengt de levensduur van de batterij tot maximaal veertien uur. Echter, dit vermindert de hogere frequenties van 7 kHz tot 3,4 kHz en de lagere frequenties van 150 Hz tot 300 Hz. Smalband audio is de traditionele frequentiebereik voor telefoon en VoIP-gesprekken, maar het ontbreekt het natuurlijke geluid en de duidelijkheid van wideband audio.

Een fout in de Logitech H820e is het ontbreken van een akoestische schokbescherming systeem. Akoestische shock treedt op wanneer er een onverwachte piek in het decibel niveau. Deze akoestische spikes kunt het resultaat van feedback, stroomstoten, USB-aansluiting kwesties, overdreven enthousiast bellers na het ontvangen van goed nieuws en nog veel meer. Akoestische schokken kan schade aan het gehoor, tinnitus, hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Akoestische schokbescherming is vooral belangrijk in een kantooromgeving waar je wordt het dragen van de headset voor het grootste deel van de werkdag.

Een kenmerk dat deze USB-headset onderscheidt van de anderen is een rode LED-licht op de achterkant van de microfoon die mensen waarschuwt wanneer u in gesprek bent, zodat je niet wordt onderbroken. De hoofdband pads en de oorkussens zijn gemaakt van een zacht kunstleer materiaal dat is comfortabel om te dragen voor uren. Bovendien, de Wi-Fi-oplaadstation geeft u een gemakkelijke manier van het opslaan van uw headset wanneer u hem niet gebruikt.

De Logitech H820e is een draadloze VoIP-headset voor uw huis of kantoor. De Wi-Fi-oplaadstation geeft u 10 uur wideband audio en 300 voet van roaming. Hoewel de geluidskwaliteit is zeer geschikt voor VoIP-bellen, het mist het frequentiebereik voor muziek, films en games. Het ontbreekt ook enige bescherming tegen akoestische schokken.