voorraad analyse – Firstrade Stock Analyse 2017 – Top Tens

Door Firstrade, kunt u een technische analyse van voorraad trends, beleggingsfondsen en ETF’s met aanpasbare gereedschap te krijgen. Deze voorraad analyse software is beschikbaar als app voor uw telefoon of tablet, zodat u nog meer toegang tot de markten. Hoewel een paar routing en automatische functies niet zijn opgenomen, kunt u nog steeds snel en gemakkelijk onderzoek en handel voorraden en andere investeringen met Firstrade.

Overzicht

Hoewel de voorraad analyse is gratis met een gratis account, betaalt u een kleine vergoeding per transactie of handel. Firstrade kosten $ 6,95 per aandeel handel, dat is een zeer redelijke prijs. Elke makelaar bijgestaan ​​handel graanschuren ook een vergoeding van $ 19.95 per transactie. Echter, als je rekening mee houden dat er geen jaarlijkse vergoeding voor uw account, een kleine vergoeding per transactie is een goede trade-off.

Samen met de voorraden, kunt u ook meer informatie over opties, beleggingsfondsen, exchange-traded funds en nog veel meer. Firstrade geeft je ook toegang tot het International Stock Exchange, zodat u kunt de handel en kijken naar internationale aandelen, alsmede de Amerikaanse voorraden. Je hebt geen toegang tot het elektronisch communicatienetwerk of smart order routing naar de NYSE of de Nasdaq hebben.

Firstrade heeft veel voorraad analyse-instrumenten en grafieken. Echter, de instrumenten onderverdeeld in investeringen types, die het leuk maakt als je wilt kijken naar beleggingsfondsen in plaats van de voorraden. Er zijn marktindicatoren, grafieken, meldingen en andere vormen van op maat gemaakte onderzoek functies die beschikbaar zijn met Firstrade. U kunt echter niet plaatsvinden geautomatiseerde handel, dus je moet die de ouderwetse, handmatige manier te plaatsen. Er zijn mobiele apps ook, dus u kunt de handel en gebruik maken van voorraad trendanalyse functies op je iPhone, iPad of Android-apparaat, ook.

Er zijn veel verschillende manieren om contact met deze voorraad in kaart te brengen software bedrijf voor de hulp en ondersteuning. Er zijn meerdere telefoonnummers met verschillende uren van de dienst op weekdagen en weekends. U kunt ook een e-mail sturen Firstrade of het opstarten van een live chat sessie. Live chat is alleen beschikbaar 09:00-09:00 Eastern time, echter.

Stock chart analyse is moeilijk om te doen op uw eigen. Firstrade kan het gemakkelijker maken door het doorgeven van real-time koersen, waardoor stock rapporten na verloop van tijd, het geven van waarschuwingen voor uw favorieten en presenteren algemene markt nieuws te maken. Je moet trades handmatig te plaatsen, maar anders dan dat, Firstrade is zeer makkelijk te gebruiken.