voorraad analyse – Scottrade Stock Analyse 2017 – Top Tens

Scottrade Elite is een voorraad analyse software dat veel handige tools bezit. Deze tools kunt u de markt te scannen, waardepapieren en bestellingen plaatsen te analyseren binnen één handelsplatform. Scottrade heeft geavanceerde grafieken instrumenten, technische indicatoren en voorraad screeners.

Overzicht

Het platform stelt u in staat om zo veel orderinvoer ramen open als je zou willen hebben. U kunt trades maken in één klik gemakkelijk vanaf elke locatie – Smart Bestel tickets u te helpen met dit proces. Uitvoering Rapporten zijn ook beschikbaar, waarin alle transacties die je maakt en hoe de bestelling is gevuld.

De Scottrade voorraad in kaart te brengen software helpt u bij het identificeren van kansen. Trade Ideas is een real-time voorraad analyse-instrument dat de markt op basis van een bepaalde set van criteria die u filtert. Deze analyse-instrument vóór de handel controleert elke handel op de Nasdaq, NYSE, AMEX en de Chicago Mercantile Exchange (CME). Zodra het lokaliseert aandelen die voldoen aan de criteria, dan kunt u een analyse te starten om te bepalen of een hypothetische investering was een verstandige keuze. De voorraad analyse-instrument schat marktrisico; identificeert trends; en bepaalt bearish, bullish of neutraal-based trading strategieën. Deze tool stelt u in staat om de handel in scenario’s te ontwikkelen en het bepalen van uw potentieel voor het verdienen van een winst.

Geavanceerde kaarten zijn beschikbaar in het menu charts. Meer dan drieëntwintig technische studies zijn beschikbaar door middel van geavanceerde charting Scottrade’s. Trendlijnen kan ook direct op de kaarten worden getrokken. U kunt gegevens bekijken via drie minuten grafieken, in tegenstelling tot vijf minuten grafieken, gedurende vijf dagen.

Terwijl Scottrade Elite voorraad analyse-instrument zeker beschikt over de meest populaire grafieken instrumenten, en het in kaart brengen tools zijn gebruiksvriendelijk, is het niet veel van de oudere grafieken gereedschappen bevatten. Geautomatiseerde trading is ook niet beschikbaar is, noch is het voorspellen of risico-versus-beloning. Daarnaast zijn er slechts twee optie strategieën zijn beschikbaar via Scottrade, een laag getal in onze beoordeling.

Blogs, nieuwsbrieven, online forums en online ondersteuning zijn alle mogelijkheden die je kan nastreven om informatie in te winnen. U kunt antwoorden op voorraad-trading vragen, tips over het gebruik van de voorraad analyse-instrument en andere investeringen gerelateerde vragen door middel van deze groep communicatie-instrumenten.

Scottrade Elite is beschikbaar voor personen die een rekening van $ 25.000 of meer. Andere, meer economische oplossingen bestaan ​​bij het openen van een rekening bij een $ 2.500 minimum saldo; Echter, sommige functies niet beschikbaar met deze opties.

behulpzaam beurs analyse-instrumenten Scottrade kunt informatie te analyseren voor u om u tijd en geld besparen. Hoewel sommige van de meer geavanceerde grafieken ontbreken in vergelijking met andere voorraad trendanalyse diensten, Scottrade heeft nog steeds een aantal van de beste educatief materiaal om u te helpen weloverwogen financiële beslissingen te nemen.