wafelijzer – Cuisinart Waffle Maker 2017 – Top Tens

De Cuisinart Round Classic is een wafelijzer dat een wafel bakt in een tijd met een gemiddelde kooktijd van iets meer dan vijf minuten. Dit kooktijd laat je niet een hele familie snel te voeden, maar het werkt goed als je gewoon koken voor jezelf, of jezelf en een geliefde.

Overzicht

Dit wafelijzer is voorzien van een handig geplaatste schakelaar en een klaar-indicator direct aan de voorzijde. Er is ook een bruiningsknop draaiknop om de gewenste temperatuur te houden. Cuisinart biedt wel een aantal interessante recepten met de handleiding voor deze wafelijzer, met inbegrip van fruit- en moer op basis wafel recepten afgestemd op het apparaat. Gezien het bereik van de recepten, kan je het als een uitnodiging creatief met uw keuken te krijgen. Enkel ben zeker om de wafelijzers goed schoon, vooral als je koken met recepten die suikers zoals ze zijn kans aan de stok. Cuisinart heeft raden het gebruik van koken spray op deze wafelijzer, en de wafels bleek veel beter als we gebruikten het tijdens het testen van het product.

De ingebouwde overflow goed en geborsteld roestvrij stalen afwerking make schoonmaakbeurt een briesje, en de lage profiel ontwerp van de Cuisinart Round Classic is gemaakt voor eenvoudig opbergen. Het enige nadeel van het ontwerp is dat de roestvrij stalen top wordt erg warm tijdens het koken en kan een gevaar voor iedereen die niet op de hoogte stellen dat de stroom is ingeschakeld.

De basis van het apparaat is een handige plek voor u om te wikkelen en op te slaan het koord terwijl een grendel blijft gesloten deksel. De vlakke randen van het handvat en de basis aan de voorzijde voorzien handige voeten voor het apparaat, zodat u kunt de gegevens opslaan overeind als dat nodig is. Met garantie de drie jaar fabrieksgarantie, heb je een breed venster van de tijd waarin het gebruik en vervanging van uw product als er iets mis is met het gaat.

Wanneer we de Cuisinart getest, de wafels neiging om een ​​beetje meer krokant zijn dan voor de vervaardiging van kooktijden aangegeven dat zij zouden moeten zijn. Echter, het enige grote probleem was toen een heel klein stukje van de binnenste plaat vast kwam te zitten in de wafel zelf. Het gebeurde eenmaal, maar toch geschrokken we een stuk van het product in het voedsel te vinden.

De Cuisinart Round Classic Waffle Maker is meer dan het overwegen waard. Terwijl de kooktijd betekent dat u niet in staat zijn om een ​​leger snel te voeden, de solide constructie, eenvoudig te reinigen oppervlak, kant-en-opslag ontwerp en royale drie jaar garantie periode maakt dit een van de betere wafelijzers beschikbaar voor de serieuze wafel chef-kok in uw huis.