wafelijzer – Waring Pro 2017

Belgische wafel makers zijn erg populair op dit moment. De trend kan al dan niet gerelateerd aan de flip-stijl kooktoestellen gevonden in veel hotels omgeven door hongerige reizigers. Met uitzondering van de Waring Pro Double Belgische, our Top Tien Bronze Award winnaar, vonden we de Belgische stijl wafelijzers te underwhelming zijn.

Nut

Ze zijn over het algemeen minder waarschijnlijk een perfecte wafel knapperigheid aan de buitenkant te creëren. Dikke wafels zijn ook meer kans om te splitsen en vast komen te zitten op één of beide zijden van een Belgische wafelijzer, waardoor ze moeilijk schoon te maken. De appartementen zelf zijn ook veel groter dan de traditionele wafelijzers, dus als je wilt besparen teller ruimte Belg is niet de manier om te gaan. Mensen houden van die grote zakken die gevuld kan worden met toppings, dat wel. Als je houdt van grote Belgische wafels raden we de Waring Pro Double Belg.

Deze machine produceert een zeer fijne kwaliteit wafel. Het duurt een beetje trial and error om erachter te komen hoe dat ideaal, knapperige textuur en zachte centrum te geraken, maar als je eenmaal onder de knie krijgen van deze waffler het werkt snel en efficiënt.

Deze machine is vrij groot, net als alle Belgische stijl eenheden, maar deze zijn omvang rechtvaardigt door het geven van jullie twee wafels in ongeveer dezelfde ruimte die het duurt meestal tot slechts één te maken. Wafels zijn een wachttijd spel elke keer, maar dit is een van de beste wafelijzers voor een grote menigte. Het maken van twee wafels tegelijk vermindert wachten en krijgt mensen om het beste deel van hun ‘s morgens vroeg.

Een bruiningsknop knop betekent dat je zelf kunt bepalen hoe goed gedaan u wilt dat uw wafel te zijn. Een pieptoon laat u weten wanneer uw wafels worden uitgevoerd om uw gewenste niveau van het bruinen. De piep is erg handig, omdat het stelt u in staat om weg te lopen in plaats van het kijken naar het wafelijzer voor een lichte aan te zetten, of zetten een timer op. We vonden de pieper om te zeer nauwkeurig zijn. Er is nog ruimte voor persoonlijke voorkeur, maar we vonden dat in het algemeen de wafels werden gedaan wanneer het geluidssignaal aangegeven dat ze waren. Dat is niet het geval voor veel concurrenten.

De Waring Pro sticks minder dan veel van de Belgisch-stijl eenheden en is relatief makkelijk schoon te krijgen. Aangezien er twee afzonderlijke wafel kamers u door middel van een eerlijk bedrag van onroerend goed aan te krijgen, dus je moet wat tijd te investeren, maar de anti-aanbaklaag is echt non-stick. We moesten echt te schrobben concurrerende eenheden, maar dit hadden alleen een paar vegen naar beneden. De roestvrijstalen buitenkant is het een ding dat wat extra tijd of een gespecialiseerde schoner kan duren voordat het weer ziet er mooi uit. De binnenkant bleef vrij respectabel, maar, zelfs na vele partijen van wafels.

Prep & Cleanup

De grote omvang zal opslokken uw teller ruimte. We konden het deksel onder de kabinetten in onze test keuken niet open; we hadden het uit te glijden naar de rand van de teller om te kunnen om het te openen. Dat is slechts een big deal als je weinig ruimte hebt. Zelfs in een grote keuken kunt u aanrecht rommel te beperken, hoewel, en de Waring Pro Double Belg is het apparaat niet voor.

Het snoer wrap functie is mooi, vooral op een apparaat zo groot. U kunt rommel te beperken door de liquidatie van alle of een deel van het snoer. U kunt draai het koken deel verticale om een ​​beetje ruimte, maar het wafelijzer voetafdruk te redden blijft hetzelfde.

We kregen hoffelijk en snelle service via e-mail van Waring Pro klantenservice en deze fabrikant heeft een telefoonnummer beschikbaar voor klanten. De garantie op dit wafelijzer is een jaar, wat vergelijkbaar is met de meeste anderen.

Belgische stijl wafelijzers zijn over het algemeen omvangrijk en moeilijker te reinigen dan hun dunnere tegenhangers, maar als je houdt van dikke wafels dit toestel uit Waring Pro is de beste optie. Je krijgt twee wafels voor dezelfde hoeveelheid tijd en de ruimte die nodig is om er een te krijgen met concurrerende eenheden, en de anti-aanbaklaag gebruikt door Waring heeft een goede baan van het vrijgeven van de wafel en het maken van opruimen een briesje. De twee-in-één ontwerp bezuinigingen wachttijden en maakt dit een geweldige eenheid voor zaterdagochtend wafels met de familie.

Ontwerp

Garantie & Ondersteuning

Overzicht