walkie talkie – Cobra CXT 300 Series 2017

Bij het kamperen en wandelen, is het belangrijk om zorgvuldig beheer van het gewicht van uw leveringen. Het laatste wat je nodig hebt is een 3-pond walkie talkie met een gewicht van je naar beneden. Gelukkig is de Cobra CXT 390 is een lichtgewicht walkie talkie op slechts een kwart van een pond. De twee-weg radio kun je afstemmen op de lokale NOAA weer kanalen, en het waarschuwt u voor lokale noodsituaties. Hoewel vele functies die we zoeken, het bereik is niet zo ver als die van veel andere radio we beoordeeld.

Overzicht

De Cobra CXT 390 heeft een maximaal bereik van 23 mijl. Deze serie is gebaseerd op de optimale omstandigheden, met inbegrip van geen obstakels en blijven binnen de lijn van het zicht van de andere radio. In werkelijkheid, als je met behulp van de twee-weg radio op de bergen of in de bossen, zult u waarschijnlijk alleen maar een mijl bereik. De CXT 390 heeft toegang tot zowel de FRS en GMRS frequenties, maar de GMRS kanalen vereisen een licentie door de FCC.

De 390 heeft een breed scala aan functies, waaronder keypad waarschuwingen en sluizen. Hoewel de radio komt niet met een headset, het heeft wel een aansluiting. Ook de walkie talkie voorzien van handsfree bediening en noise-cancelling, zodat u uw headset kunt gebruiken zonder zich te bekommeren over het activeren van de radio. Het heeft ook toegang tot de lokale NOAA weer kanalen, en als er een lokale hulpdiensten, zal uw radio u waarschuwen.

Slechts een paar functies ontbreken: de stille modus en SOS-signalen. Stille modus wordt meestal uit de tonen, die een noodzakelijke functie voor jagers. Als je vast komt te zitten en hulp nodig hebben, een SOS-signaal helpt mensen je te vinden. De CXT 390 heeft geen van deze functies.

Deze camping walkie talkie wordt rugzak klaar. Hij weegt slechts een kwart van een pond, dus je zal het niet het bericht in je rugzak van de leveringen. Het wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een oplaadstation, maar als je geen batterijen lopen, terwijl in het bos, kunt u de oplaadbare batterij te vervangen door drie wegwerp AA-batterijen.

Cobra biedt verschillende opties voor ondersteuning van haar website. U kunt informatie in de downloadbare handleiding of in de rubriek veelgestelde vragen te vinden. Als u meer diepgaande hulp nodig hebt, customer support agenten zijn beschikbaar per telefoon en e-mail.

De Cobra CXT 390 is een lichtgewicht walkie talkie met een aantal geweldige functies. Het bereik is niet zo goed als een van de andere twee-weg radio’s die we beoordeeld, met een maximaal bereik van 23 mijl. Gelukkig heeft zij toegang tot NOAA weer kanalen en waarschuwingen en kan draaien op drie AA-batterijen als de oplaadbare batterij leeg is.