wandelen in kuipen – Jacuzzi Finestra 2017

Jacuzzi’s Finestra volledige therapeutische walk-in bad is voorzien van het bedrijf gepatenteerde hydrotherapie systeem. Zij voegde daaraan toe reflexologie, aromatherapie en kleurentherapie om dit een volledige genezing pakket te maken. Standaard functies zijn onder meer vier punten toegang contact en een 17-inch brede deur met een 6,3-inch step-up. De Rapidheat in-line verwarming houdt het water een constante temperatuur, terwijl de ozon filtersysteem houdt het water schoon te maken. Om te behouden ADA compliance, jacuzzi’s walk-in bad is voorzien van een geweven grond, samen met een douche toverstok en eenvoudige bediening, hoewel slechts één handgreep is inbegrepen. De deur van dit model zwaait naar binnen, die een probleem voor iedereen met behulp van een rolstoel kan zijn. Een naar buiten draaiende deur is een optie voor een extra toeslag.

frame Het Jacuzzi Finestra volledige therapeutische walk-in bad is van massief staal. Het bedrijf stelt dat elke mindere materialen kunnen vervormen of buigen tijdens het transport, de installatie en het frequent thuisgebruik. De uit één stuk acryl oppervlak crack, chip, vervagen en slijtvast. Jacuzzi maakt gebruik van acryl, omdat het bedrijf beweert, het beter verwarmt en heeft de neiging om de temperatuur te houden voor een langere periode. De gecombineerde oppervlak en het frame helpen houden deze stap-up bad lek vrij, maar het maakt het één van de heftier modellen.

De ster van de jacuzzi Finestra volledige therapeutische walk-in bad is de gepatenteerde jet technologie en het water-management systeem. Het PointPro systeem combineert lucht en water jets om een ​​helende massage te creëren. Aangezien het water door de jets beweegt, een in-line verwarming handhaaft de watertemperatuur. Diezelfde in-line systeem bevat een ozon reinigingssysteem. De ozon proces houdt het badwater 99,9 procent bacteriën en kiemvrij. De ingebouwde, hands-free cleaning systeem vermindert vuil en zeepresten in de pompen, buizen en hulpstukken in het hele systeem.

Jacuzzi omvat een beperkte levenslange garantie met de jacuzzi Finestra volledige therapeutische walk-in bad en vereist kopers aan de lijst van gecertificeerde aannemers gebruiken om de installatie te doen. Het bedrijf biedt gratis in-home consultants wanneer u vragen voor een offerte. Het citaat is geldig voor 45 dagen en is inclusief verzendkosten, professionele installatie, het verwijderen van de oude bad, inleiding tot de step-in bad en volledige project opruimen achteraf.

Deze walk-in bad voor senioren bevat een groot aantal opties als standaard uitrusting. Het is een goed idee om een ​​lokale showroom te vinden en proberen met behulp van het bad. Voor sommigen kan de 14-inch zitplaats te laag zijn, en de richting waarin de deur zwaait kan ook een impact hebben op uw beslissing. Houd in gedachten dat met jacuzzi’s walk-in bad, al het werk moet worden voltooid door erkende aannemers van het bedrijf lijst om de levenslange garantie te ontvangen.