wandelen in kuipen – Meditub 26 x 46, 2017

De Meditub 26 x 46 inch links drain biscuit hydrotherapie en air-therapie walk-in bad is een goede keuze voor mensen die een bestaande douche vervangt, het bijwerken van een kleine badkamer of wonen in een stacaravan dankzij zijn grootte en opties.

Verkrijgbaar in wit of biscuit, deze high-gloss glasvezel step-in bad heeft een drievoudige gelcoat dat geeft het extra duurzaamheid en heeft een roestvrij stalen frame met verstelbare pootjes om er zeker van zijn niveau te maken wanneer geïnstalleerd. Het heeft ook een 6-inch drempelhoogte.

De deur op deze walk-in bad voor senioren swingt naar binnen en omvat Meditub eigen cut-away deur design. U kunt kiezen tussen een links- of rechtshandig deur en afvoer. Andere standaardvoorzieningen behoren een 17-inch-hoge komzitting, een geweven vloer, een grijper bar en een uitbreiding kit, zodat het kan passen in een standaard 60-inch ruimte. Deze stap-up bad is voorzien van een kraan dek. De kraan set is een 3/4-inch eigentijdse stijl. Het omvat een uitschuifbare douchekop met een pop-up staaf om het in zijn plaats te houden.

Dit is een duaal systeem bad, dus het heeft zowel de whirlpool en air-systeem opgenomen. Het heeft ook aromatherapie en kleurentherapie. De whirlpool heeft zes verstelbare en gerichte waterstralen met een gratis 300-watt in-line verwarming om het water op temperatuur te houden. De lucht systeem op deze stap-voor in bad bestaat uit 16 zelfstandige spoelluchtaansluiting jets, ook met een gratis in-line verwarming. Beide systemen hebben een makkelijk bereikbare knop om jets aan en uit te schakelen. Alle jets hebben een 360-graden bereik van de beweging.

De garantie op de Meditub 26 x 46 inch links drain biscuit hydrotherapie en air-therapie walk-in bad is 15 jaar met een paar uitzonderingen. Het omvat alle fittingen en componenten inbegrepen van Meditub op slechts de oorspronkelijke installatie. Alle arbeid en reparatiediensten worden gedekt voor de eerste 90 dagen. De walk-in bad shell, frame en afwerking hebben een 15-jaar garantie. De motoren en elektronische apparatuur hebben slechts een garantie van 1 jaar, echter. Het bad deurdichting heeft een levenslange garantie. Alle garanties zijn alleen geldig voor de oorspronkelijke koper.

Dit Meditub walk-in bad levert een aantal opties als standaard voor een redelijke prijs, maar de garantie is nogal restrictief, vooral als u op zoek bent om te verkopen in de komende jaren. De roestvrij stalen frame geeft het een goede ondersteuning, echter, en de opname van de kachel, whirlpool en lucht-systeem betekent dat het biedt meer dan veel dezelfde geprijsde opties.