water flossers – Philips Sonicare HX8331 / 11, 2017

De Philips Sonicare HX8331 / 11 is een draadloze water flosser met een oplaadbare batterij. Het wordt geleverd in wit met grijze accenten.

De HX8331 / 11 heeft een elegant design, hoewel het is gemaakt van plastic. Het is een draagbare water flosser je mee kunt nemen op reis. De Sonicare flosser heeft een slank lichaam met een uitpuilende handvat, dankzij de geïntegreerde reservoir en lithium-ion batterij. Naast het handvat, je er een mondstuk, oplader en 2-ounce monster van BreathRx mondwater. De antimicrobiële mondwater bevat Zytex, exclusieve mix van zink, thymol en eucalyptus essentiële olie Philips Sonicare’s.

De knop bevindt zich aan de hals van de eenheid, net achter de steel van de spuitmond en bovenop de handgreep. Het is de enige toets op de flosser, maar stuurt ook de drie drukinstellingen beschikbaar. De knop is gunstig gelegen, waar je duim kan bereiken. Daaronder is er een 0,75-ounce reservoir met een klepje.

Dit flosser is echt een lucht flosser die ook spuit water uit. Deze combinatie maakt gebruik van kleinere hoeveelheden water dan een gewone aanrecht flosser. U kunt de Sonicare flosser ingesteld op een-, twee- en driepersoonskamers uitbarstingen van een mengsel van lucht en water of mondwater vrij te geven. U kunt ook druk de knop voor continue automatische uitbarstingen. Een flossen sessie duurt ongeveer 60 seconden met dit apparaat, en de flosser kan genoeg water te houden voor een minuut durende sessie, want het levert vloeistof in microdruppels.

Op een volle lading, de batterij in deze Sonicare water flosser duurt twee weken of 14 toepassingen. Dit vertaalt zich tot 14 minuten. Het duurt echter 24 uur om de batterij volledig op te laden. Bovendien komt alleen met een tip of mondstuk. Het maakt ook geen vervangende sproeiers of tips gewijd aan flossen rond orthodontische implantaten en kronen hebben.

Bovendien is het onwaarschijnlijk dat de stoot lucht en water uit de sproeier Flosser als krachtig als het flossen druk bereikt aanrecht eenheden kunnen zijn. Enerzijds betekent flossen met het onwaarschijnlijk rommelig. Anderzijds kan het niet schoon diepe periodontale pockets zo volledig plug-in flossers.

De Philips Sonicare HX8331 / 11 is een stijlvolle draadloze flosser met een nieuw flossen mechanisme dat perslucht en vloeibare combineert. Echter, het reservoir is vrij klein, de flosser wordt geleverd met slechts één punt en mensen die eerder hebben gebruikt plug-in flossers waarschijnlijk te vinden dat het niet zo krachtig zijn.