water flossers – ToiletTree 2017

De Professional oplaadbare Monddouche is een draadloze water flosser gemaakt door ToiletTree. Het is verkrijgbaar in zwart, grijs en wit met blauwe accenten.

De 2015-versie van de flosser is de tweede ToiletTree flosser om deze naam te dragen. Net als zijn naam, de flosser ziet generiek. Het is gemaakt van BPA-vrij plastic. Bovendien heeft de bekende bultrug vorm van draadloze flossers. Dit betekent dat zowel de flosser de batterijen en waterreservoir worden ingebouwd in het handvat. In tegenstelling tot andere draadloze apparaten, het wordt geleverd met twee oplaadbare lithium-ion batterijen. Bovendien, het reservoir is groot voor een draadloos model. Zelfs zo, een 4,4-ounce reservoir is een stuk kleiner dan wat je krijgt met een aanrecht flosser.

De Professional oplaadbare Monddouche heeft een dikke steel en een slanke, taps toelopende tip. Het is niet ergonomisch aan te houden en te gebruiken, en het is waarschijnlijk te groot voor de kinderen te behandelen. Er zijn vier knoppen op de flosser. Deze omvatten twee ejector knoppen aan de bovenkant en onderkant, en twee standaard knoppen in het midden van de handgreep. De top uitstootorgaanknop geeft de tip wanneer u het nodig om het te veranderen. De standaard knoppen zet de flosser en laat u één van de drie flossen modi te kiezen.

Deze monddouche heeft drie modi: normaal, pols en zacht. Elke modus staat voor een andere druk setting. Het waterreservoir aan de achterkant van het handvat heeft een aanzienlijke opening waardoor je giet water of mondwater. Hoewel het groter is dan het reservoir in de eerdere versie, kan het nauwelijks nemen u mee door een flossen sessie. Echter, kunt u voorkomen dat het bijvullen van het reservoir terwijl slechts flossen als je de flosser gebruiken op de laagste drukinstelling.

Naast het reservoir, deze tweede generatie ToiletTree verbetert de eerdere versie van het verpakken van een stillere motor, een tip ontgrendelingsknop en lithium-ion batterijen in plaats van Ni-MH batterijen. Het is licht genoeg om te dienen als een reis flosser. Er zijn twee kleurcode tips opgenomen met de flosser. Ze zijn standaard flosser tips, die ook volledig draaibaar zijn. Zij zijn echter niet specifiek ontworpen voor flossen orthodontische apparaten en implantaten. Omdat de Professional oplaadbare Monddouche werkt op batterijen, is het onwaarschijnlijk dat het zo krachtig als aanrecht water flossers.

ToitetTree Professional oplaadbare Monddouche is een fatsoenlijke draadloze flosser met drie drukinstellingen. Het wordt geleverd met twee volledig draaibare tips en heeft een groter reservoir dan de meeste draadloze apparaten.