water flossers – Waterpik Waterman, 2017

De Waterpik Aquarius WP-660 is een professionele water flosser dat kan vervangen flossen. Dit aanrecht model wordt geleverd in het wit, weegt 2,1 pond en is 10,6 inch groot.

De Waterman heeft een elegant design, een lichtgewicht bouwen en ziet er premium hoewel het is gemaakt van plastic. Het wordt geleverd met een 2,2-ounce waterreservoir dat een deksel heeft. De basis heeft een compact design en de transparante reservoir zit erboven. Voor de base een houder flosser zelf. Aan de zijkant is er een druk draaiknop, een power drukknop, een andere knop om te kiezen tussen flossen en tandvlees massage modes, en een LED-informatiepaneel.

De overdekte reservoir kan genoeg water of mondwater houden voor een 90 seconden flossen sessie. Het verbindt met het water flosser via een opgerolde slang met een eigen berging uitsparing ingebouwd in de basiseenheid. het handvat van de flosser’s heeft een ergonomische vorm met taps toelopende uiteinden. Er is een schakelaar op de handgreep in het midden, waar je vingers grip de flosser. U vindt er ook een tip release knop aan de zijkant van het handvat, waar je per ongeluk kan duwen.

De Waterpik Waterman komt met zeven tips, meer dan de meeste draagbare flossers hebben. Deze omvatten drie Classic Jet tips, een Plaque Seeker tip, een orthodontische tip, een Pik Pocket tip en een tandenborstel tip. De Classic Jet en Tandenborstel tips zijn bedoeld voor regelmatig flossen en respectievelijk borstelen. De Plaque Seeker tip flosses rond implantaten, kronen en bruggen, terwijl de orthodontische tip is voor flossen bretels. De Pik Pocket tips reikt diep in parodontale pockets.

Naast waaronder speciale tips, kan elk van de tips Aquarius ‘ook draaien 360 graden te passen aan verschillende dentities. U kunt deze waterstraal flosser in Floss Mode of Hydro-Pulse Massage-modus te gebruiken. Laatstgenoemde stimuleert en verbetert de bloedcirculatie in tandvlees. U kunt ook de Waterpik WP-660 te flossen voor een minuut en in uitbarstingen van 30 seconden.

Naast wisselende flossen ritme, kunt u ook de waterdruk gebruikt om te flossen met deze mondelinge irrigator veranderen. De Waterpik Aquarius heeft 10 drukinstellingen en een draaiknop om ze te selecteren. Echter, de high-voltage DC motor in het toestel nogal luidruchtig wanneer flossen bij een hoge druk. Bovendien, hoewel Waterpik omvat zeven tips met dit flosser, de tip opslag rek op het apparaat kan alleen op te slaan twee van hen.

De Waterpik Aquarius WP-660 is een high-end aanrecht water flosser met meer functies en tips dan de meeste flossers. Haar rijke tip selectie, combinatie van onder druk en pulserende waterstralen, en de druk instellingen variabele maken het een waardevolle flosser te overwegen. Echter, het is ook een luid, dure flosser.