waterdichte luidsprekers – Maze, 2017

The Maze Exclusive Waterproof Bluetooth Speaker is duurzaam, en het is klein genoeg om mee te nemen wanneer u reist. Het heeft een aantal controles op de buitenzijde van de luidspreker voor eenvoudige handelingen, en hecht aan vrijwel elk oppervlak stabiliteit.

Op het eerste gezicht lijkt het doolhof Exclusive niet echt uitzien als een speaker at all. Het is rond en heeft een laag profielontwerp met een zuignap aan de onderkant. De spreker is 4,1 inch in diameter en alleen staat 2,9 inches groot. De duurzame cup aan de onderkant van de luidspreker kunt u het te hechten aan de meeste gladde, vlakke oppervlakken, met inbegrip van uw douchecabine, zwembad muur of tegen. Omdat het een laag profiel heeft, is het ook minder kans op omvallen bij het opstarten van uw muziek of als het per ongeluk wordt geklopt.

Als de luidspreker is gedaald in het water, zal het drijven aan de oppervlakte, zodat u uw muziek niet verliezen. De besturing van deze waterdichte luidsprekers bevinden zich aan de bovenkant van het apparaat, zodat u kunt controleren uw mediaspeler op de luidspreker in plaats van op uw apparaat. Dit is een groot pluspunt als je een telefoontje krijgen, terwijl je in de douche of u wilt uw muziek te veranderen zonder dat alles nat.

Deze waterdichte luidspreker paren met elke Bluetooth-apparaat. Setup duurt slechts een paar minuten, en de luidspreker kan werken tot 30 voet weg. U kunt uw telefoon of computer laten zitten op een veilige afstand van het zwembad, zodat het niet zal raken bespat en beschadigd.

Deze waterdichte Bluetooth speaker is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij met een speelduur van ongeveer 10 uur. Het duurt slechts een paar uur om de luidspreker op te laden met een standaard USB-kabel, of u kunt aansluiten op een standaard AC-adapter voor snelle laadtijden.

Ondanks zijn grootte, is de Maze Exclusive ontworpen om veel geluid te leveren. De speaker heeft ook een omnidirectionele ontwerp, zodat u niet hoeft om de luidspreker te plaatsen in een lastige positie, zodat iedereen in de buurt om te luisteren.

The Maze Exclusive waterdichte luidspreker werkt in een natte omgeving zonder beschadiging van een van de interne componenten van de luidspreker. Het kleine formaat kunt u de luidspreker te dragen met je overal mee naar toe, en de duurzame zuignap kunt u de luidspreker monteren op elk glad oppervlak.