waterdichte luidsprekers – Pixnor 2017

De Pixnor BTS-06 is een draagbare waterdichte luidspreker die wordt aangesloten op uw mediasysteem en duurzaam genoeg dat het een kleine hoeveelheid misbruik kan weerstaan ​​zonder beschadiging van de interne componenten.

De Pixnor BTS-06 is lichtgewicht en rond en heeft een met rubber beklede buitenschaal dat de harde plastic covers. Dit zorgt ervoor dat je kunt vasthouden aan de luidspreker als je in de douche of als u het apparaat buiten als het regent of u bent bij het zwembad. De spreker is volledig afgesloten, zodat het water niet binnen te komen. De spreker is slechts 3,4 cm in diameter en staat 1,77 inch groot, dus het is klein genoeg dat het past in je zak wanneer u reist. De basis van deze waterdichte luidspreker is uitgerust met een zuignap, zodat u het kunt plakken op uw zwembad of een douche muur voor hands-free bediening en om het dicht tijdens activiteiten te houden.

Deze luidspreker beschikt over ingebouwde Bluetooth-mogelijkheden, zodat u kunt aansluiten op uw telefoon of een ander Bluetooth-apparaat. Het heeft zelfs een ingebouwde microfoon, zodat u oproepen kunt beantwoorden en bellen draadloos. De buitenkant van de luidspreker geen controles bieden, dus je moet het volume omhoog en omlaag te draaien en verander uw muziek selecties uit uw media-apparaat. Deze waterdichte Bluetooth speaker zal verbinden met een Bluetooth-apparaat, dat is tot 30 voet weg.

Deze all-weather luidspreker wordt geleverd met een ingebouwde batterij. De batterij wordt opgeladen in minder dan vier uur en het zal blijven betalen voor maximaal vijf uur continu muziek afspelen. De terugverdientijd kan een uitdaging zijn, vooral als je niet in de buurt van een stopcontact of een standaard USB-aansluiting. De kwaliteit is te verwachten van een luidspreker van dit formaat, maar als je gewoon op zoek bent naar een apparaat om uw tijd doorbrengen in uw douche in stilte te houden, het levert wat het belooft.

Over het geheel genomen de Pixnor BTS-06 is een draagbare waterdichte luidspreker die muziek biedt onderweg of onder omstandigheden een normale spreker zal niet werken. De ingebouwde zuignap zorgt ervoor dat u vrijwel elk glad oppervlak te installeren op, en het kleine formaat kunt u de speaker met je meedraagt ​​bijna overal.