waterdichte oordopjes – X-1 Momentum 2017

De X-1 Momentum oordopjes zijn ideaal voor alle sporters. Deze zweet-proof hoofdtelefoon kan het zweet, vocht, vuil en andere opbouw die kunnen ruïneren en beschadigen oordopjes en dempen het geluid van hoge kwaliteit die u wenst te weerstaan. Deze hoofdtelefoon kan gemakkelijk worden gereinigd en gespoeld met water om die ongewenste opbouw te elimineren. Ze hebben ook een veilige en comfortabele pasvorm en kunt u omgevingsgeluiden te horen terwijl het deelnemen aan een intensieve training.

Deze wasbare hoofdtelefoons hebben een waterdichte IPX rating van IP4. Dit betekent dat de oordopjes niet kan worden ondergedompeld in water gedurende langere tijd, maar spatten of spuiten water geen schade toebrengen aan hen. Ook een beetje zweet van intensieve trainingen zullen geen problemen veroorzaken of schade aan een hoge kwaliteit geluid van dit apparaat. En, kunt u eenvoudig deze X-1 Momentum oordopjes te reinigen door ze te spoelen met water.

Deze zweet-proof oordopjes zorgen voor een krachtige geluid voor al uw zware trainingen. Ze laten je omgevingsgeluiden te horen. Dit betekent dat als je luistert naar je muziek, je kunt ook een nabije geluiden te horen. Dit is een uitstekende beveiliging en zorgt ervoor dat terwijl u op een weg of spoor, hoor je iets of iemand nadert.

De X-1 Momentum Oordopjes waterdichte oordopjes zijn verkrijgbaar in zwart. Ze zijn voorzien van een reflecterende, zonder knopen koord die anderen toestaat om je te zien terwijl u in lage-verlichte gebieden. Deze wasbare hoofdtelefoon omvatten drie verschillende maten siliconen oordopjes om ervoor te zorgen dat u de beste pasvorm voor uw gehoorgang te vinden. Oordopjes met een slechte fit zal constant uitvallen, waardoor het moeilijk is om de intensiteit je wilt in je sporten en activiteiten te behouden. Daarnaast kunt u de vinnen aan de oordopjes om hun veiligheid te vergroten en te voorkomen dat voortdurende aanpassingen, terwijl je onderweg bent.

De X-1 Momentum Oordopjes zijn niet de meest waterdichte oordopjes beschikbaar. Toch zal een beetje water en zweet geen schade aan dit apparaat veroorzaken, en je kunt er zeker van zijn zul je sterk geluid tijdens uw fysieke activiteiten. We zijn onder de indruk van de veiligheidsvoorzieningen van dit apparaat biedt, zoals ambient geluid en de reflecterende snoer. Daarnaast is de comfortabele en veilige ontwerp van deze oordopjes zorgt ervoor dat u kunt genieten van een training met uw favoriete muziek, zonder voortdurend te hoeven uw hoofdtelefoon aan te passen.