waterontharders – US Water Systems 2017

De Amerikaanse Water Focus Premium Metered Waterontharder is een hele huis waterontharder systeem dat wordt geleverd in verschillende maten, dus je kunt een eenheid met voldoende water flow en de hardheid capaciteit voor uw huishouden te kiezen.

Dit zout waterontharder heeft een aparte harstank en zout reservoir. Het zout reservoir is 13 x 13 x 35 inches (17 inch breed op de grootste model). De fabrikant voorziet niet in een zout capaciteit voor dit product. Waterontharder media tank maten variëren, afhankelijk van de totale capaciteit ontharder. De kleinste is 8 cm in diameter en 44 duim hoog; de grootste is 12 x 52 inches. De regeleenheid voor de regeneratie wordt boven op de ontharder tank, waardoor de hoogte. Dit product wordt geleverd met fundamentele onderdelen voor de hydraulische aansluitingen. U zult extra hulpstukken nodig om de installatie te voltooien.

De ontharder werkt met extreem hard water, het verwijderen van maximaal 95 GPG hardheid van uw waterbron. De kleinste versie van dit product heeft een dienst stroomsnelheid van 5 gpm en een hardheid capaciteit van 26.000 korrels. De grootste unit heeft een dienst debiet van 17 gpm en een hardheid van 70.000 korrels. Met vier verschillende maten beschikbaar is, kunt u een Amerikaanse Water Focus Premium Metered Waterontharder die overeenkomt met het waterverbruik de behoeften van uw huishouden te vinden.

Dit apparaat is een afvoer voor gebruikte pekeloplossing en macht voor de regeneratie controller. De controller kunt u de tijd van de dag in te stellen, regeneratie starttijd en de hardheid bron water, zodat het toestel automatisch regeneratie kan beginnen wanneer de media is op de capaciteit. Een regeneratie gebruikt 8-20 pond zout, afhankelijk van de grootte van het apparaat. U kunt ook starten een onmiddellijke regeneratie voor een periode van intensief gebruik. Dit toestel biedt gedetailleerde controle van de regeneratie, waardoor initiële configuratie enigszins complex. Tijdens een stroomstoring, de controller behoudt zijn instellingen voor maximaal 24 uur, automatisch hervatten geen in-progress regeneratie zodra er stroom wordt hersteld.

De Amerikaanse Water Focus serie heeft een garantie van vijf jaar op onderdelen, elektronica en wasverzachter media, plus een levenslange garantie op hars tanks en zout reservoirs. De media garantie teniet gedaan als je dit ontharder gebruiken om ijzer of mangaan, of met water bronnen die hoge concentraties chloor hebben te verwijderen.

De Amerikaanse Water Focus Premium Metered Waterontharder is verkrijgbaar in vier maten, elk met verschillende debieten en hardheid capaciteiten, dus het is makkelijk om een ​​eenheid dat is de juiste maat voor uw huishouden te vinden. Echter, als je ijzer in uw watervoorziening, dit ontkent de garantie op ontharder media.