waterontharders – Water Boss 2017

De WaterBoss 700 Waterontharder biedt u zacht water door het verwijderen van calcium en magnesium uit het water. Het verwijdert ook helder water ijzer en heeft een zelfreinigende filter sediment.

Dit toestel is een zout water ontharder, wat betekent dat het gebruik maakt van ionenwisseling te vangen hardheid veroorzaken mineralen in de hars filter media. Het behandelt water met een hardheid van maximaal 70 gpg, die zeer moeilijk wordt beschouwd, en verwijdert tot 10 delen per miljoen helder water ijzer ook. Het vangt maximaal 22.100 korrels van hardheid voordat het een regeneratiecyclus vereist. De hars media fungeert ook als een filter, het opsluiten sediment deeltjes voordat ze in uw huis sanitair systeem. Deze waterontharder heeft een piek debiet van 12 GPM, maar de fabrikant beschikt niet over een apparaat dienst debiet.

De WaterBoss 700 maakt gebruik van een single-bus design, en de waterontharder media tank is ingebouwd in het zout reservoir, dus het heeft een vrij kleine footprint. Het biedt plaats aan maximaal 120 pond zout. De waterontharder wordt geleverd met de onderdelen en de kleppen die nodig zijn voor de installatie, maar extra hulpstukken nodig kunnen zijn om hydraulische aansluitingen af ​​te ronden. De fabrikant biedt een driejarige garantie op onderdelen, plus een 10-jaar garantie op het apparaat zout en wasverzachter media tanks en de klep assemblages.

Deze waterontharder moet worden aangesloten op een afvoer van afvalwater en de elektrische stroom. Het maakt gebruik van een regeneratiecyclus om opgesloten calcium en magnesium te zuiveren en spoel geaccumuleerde sediment. De ontharder een elektronisch regelsysteem dat dit proces beheert, en gebruikt pekeloplossing worden geleegd wanneer het proces is voltooid. Een typische regeneratie ongeveer 30 minuten, wat staat voor cyclustijd en gebruikt ongeveer 3 pond zout en 22 liter water.

Het bedieningspaneel kunt u de tijd van de dag en de gewenste regeneratie venster in te stellen, zodat u kunt voorkomen dat u een cyclus, terwijl het water in gebruik is. U kunt ook dwingen onmiddellijk een regeneratiecyclus tijdens periodes van hoge watergebruik, bewaken beschikbare zacht water capaciteit of start een reinigingscyclus, een onderhoudsproces om het teveel aan ijzer uit de media bed te spoelen. U moet de reinigingscyclus om de zes maanden gebruiken als uw waterbron bevat ijzer.

De WaterBoss 700 Waterontharder is een compacte waterontharder systeem met een eerlijke totale hardheid capaciteit en een korte regeneratiecyclus. Deze unit behandelt zeer hard water, heeft een zelfreinigende sediment filter en kan helder water ijzer uit uw leidingwater te verwijderen.