watersport winkel – Bart’s Water Sports

Bart’s Watersport, gelegen in North Webster, Indiana, heeft een stuwende kracht in het water sportartikelen industrie voor vele jaren. Ze hebben een grote online aanwezigheid, evenals een catalogus en een grote winkellocatie. Bart’s Water Sports, een van de beste in de wereld is een opvallende online watersport winkel, dankzij een goed gevulde inventaris gecombineerd met tientallen gewaardeerde website features, van nuttig product video’s naar het product reviews en grondige maattabellen om uw aankoop past als een handschoen. Van board shorts tot trampolines water, Bart’s neemt watersport serieus.

Inventaris

Terwijl op het eerste gezicht Bart’s Water Sports lijkt misschien een run van de molen site, moeten hun eenvoudige site geen invloed op uw mening, vooral als het gaat om hun inventaris. Bart’s Water Sports verkoopt bijna elk item vermeld op onze matrix. Hun water ski selectie is enorm. Combo en slalom ski’s zijn ongetwijfeld hoog in getal, met extra water ski categorieën toegevoegd, zoals Junior Combo Ski’s, Jump Ski’s, Trick Ski’s (en accessoires) aan de verkoop van zelfs de Air Stoel, een extreme stijl van waterskiën die je in de lucht neemt, voegde aan de mix. Bart’s verkoopt ook de meest populaire merken van ski’s van Connelly, O’Brien, Goode en HO. In aanvulling op waterski’s, wakeboards, tubes en towables, kneeboards, wakeskates, wakesurfers, waterskiën accessoires en toebehoren voor boten zijn ook beschikbaar.

Bart’s Water Sports maakt gebruik van UPS, FedEx en Priority Mail voor het leveren van hun orders; een leuke afwisseling van de gebruikelijke “de ene of de andere” optie vinden op concurrerende online watersporten winkels. Met meer opties maakt alle klanten tevreden, ongeacht hun koerier voorkeur. Alle bestellingen worden geleverd in 1-5 werkdagen, uiteraard afhankelijk van hoe ver de levering moet gaan. 2de Dag, Overnight en aflevering op zaterdag zijn ook beschikbaar op aanvraag. Ze hebben ook een handige Behandeling en verzendkosten De grafiek opgenomen in de FAQ sectie, die de bestelling totale / verzendkosten verhouding verklaart.

Bij de kassa pagina bij het verwerken van uw bestelling bij Bart’s Water Sports, heb je de optie “Check Out met PayPal,” een grote extra betaalmogelijkheid niet vaak gevonden op andere online watersporten winkels. Klanten kunnen ook betalen voor hun orde met behulp van Visa of MasterCard.

Een kenmerk van Bart’s, dat maakt het een top boven de rest van hun gebruik van het product video’s en andere ondersteunende media gepost op hun site. Door te klikken op het product Video link op de zijbalk links, vindt u drie hoofdcategorieën – Waterski’s en Wakeboards, Tubes & Towables en Wetsuits – met nog meer sub-categorieën, alle welk product gebruik van video’s zijn voorzien om u te helpen begrijpen hoe het beste gebruik maken van uw aankoop. Video’s op producten die door CWB, Gator, Byerly, Hyperlite, Liquid Force, HO, O’Brien, Connelly en Rave zijn allemaal beschikbaar op hun site, gemaakt door het personeel van Bart’s zichzelf.

Sinds Bart’s rond voor de betere helft van een eeuw is geweest, hebben ze helemaal het indrukwekkende inventaris vergaard; een inventarisatie dat alles elke fanatieke watersporten deelnemer zou willen zou moeten hebben. Door te klikken op de tab gele “Watersport” aan de bovenkant van de belangrijkste pagina vindt u een lijst detaillering elke categorie in hun inventaris worden gebracht: Barefoot Equipment, Boardshorts, droogpakken, handschoenen, Kneeboards, reddingsvesten, Paddle Boards, rash Guards, touwen en handgrepen, Snorkel Gear, Zonnebril / Goggles, buizen en Towables, video / DVD’s, Wake Surfers, Wakeboard accessoires, Wakeboards, Wakeskates, Water Ski’s, Water Toys, Water Trampolines en wetsuits.

Site Features

Ze hebben ook een even grote boot accessoires, waar masten voor uw boot zijn slechts het topje van de ijsberg van wat zij aanbieden. (Let op:. Wakekites worden niet door Bart’s Water Sports verkocht) Naast het hebben van een grote voorraad, product beoordelingen (en de mogelijkheid voor klanten om reviews te schrijven en hen te posten) zijn ingebouwd in Bart’s Water Sports online aanwezigheid. Het enige nadeel van deze functie is het lage aantal beoordelingen feitelijke gebruiker te vinden op hun site.

Bart’s Water Sports heeft elke site functie vermeld op ons product matrix, met inbegrip van het hebben fantastische specials zoals hun altijd aanwezig Closeouts sectie en Web Specials sectie (te vinden in de zijbalk links). Hun Web Specials sectie is ingedeeld door de fabrikant zoals Jet Pilot of Body Glove (met 10 fabrikant categorieën). Grote deals zijn te vinden in dit gebied, met kortingen tot 75% korting. Steelt als 75% korting Hyperlite Syn Vrouwen Wakeboard bindingen zijn slechts een voorproefje van wat kan worden gevonden in deze voortdurend in ontwikkeling sectie.

In hun Closeouts afdeling (te vinden aan de bovenkant van de hoofdpagina in het gele tabs gebied), is een enorme lijst van scherp geprijsde koopwaar gevonden, met scherp geprijsde producten die worden aangeboden in bijna elk inventaris categorie en sub-categorie opgenomen. Een paar voorbeelden van wat er te vinden in deze sectie: 50% korting op de Vortex Mannen Core Barefoot Trunks en 40% korting op de O’Brien Synchro Slalom Water Ski (63 ‘only). Een andere site functie bent u zeker om te onthouden over Bart’s is hun gedrukte catalogus. Een gratis catalogus met al hun producten kunnen worden verkregen door het aanmelden voor deze online (gele tab aan de bovenkant van de pagina) of door gratis bellen hen.

We houden ook hun grootte grafieken, gidsen en Wizards sectie, die handige functies zoals hun ski lengte grafiek, maattabellen, Connelly Ski Selection Chart, Ski Tow Hitch installatie-instructies en Bimini Top Selection Guide bevat. Een blurb over getrokken buis veiligheid en watersporten waarschuwingslabels zijn ook te vinden in de FAQ.

Bart’s Water Sports schepen bestelt over de hele wereld, maar het meest aan de continentale staten. Ze bieden de scheepvaart uit drie verschillende vervoerders (UPS, FedEx en Priority Mail). Door te klikken op de link “Bart’s verschepen Beleid en Transit Time Map” gelegen in de FAQ, dan heb je een grondige uitleg van hun gehele scheepvaart proces, van een Behandeling en verzendkosten diagram om het hele jaar door de scheepvaart informatie, met inbegrip van levering tijdsduur te vinden voor de lagere 48 staten. De verzendkosten is afhankelijk van het uiteindelijke bedrag dat u uitgeeft aan uw aankoop.

Bart’s kunnen klanten kiezen uit twee verschillende betalingsmogelijkheden: Credit cards (met inbegrip van Visa, MasterCard en American Express) en PayPal, waardoor klanten om te betalen met ofwel een controle of spaarrekening. JCB en Discover worden ook geaccepteerd.

Betalen & Verzenden

Bart’s Water Sports heeft verschillende contact mogelijkheden op hun site. Vanuit hun gratis nummer, live chat, e-mail of post-opties, worden alle voorkeuren contact vermeld op onze matrix aangeboden door Bart’s. Hun FAQ sectie is ook zeer behulpzaam, met een lange lijst met antwoorden op alles van hun 60 dagen terugkeerbeleid voor het bijhouden van pakketten. Bart’s niet een slag overslaan als het gaat om het verstrekken van goede klantenservice.

Fantastische online watersport winkels zijn gebaseerd door het hele land met Bart’s Water Sports is een van de grootste watersport winkels gevonden in de Midwest. Hoewel hun site ontbreekt meer dan een paar werkelijke recensies van klanten, uit hun bijna perfecte inventaris vol met specials en closeout deals perfecte Help en ondersteuning, Bart’s Water Sports is nog steeds een van de beste producten vermeld op onze matrix en we zijn blij te voeren ze aan u voor.

Help en ondersteuning

Overzicht