watersport winkel – O’Brien

O’Brien, gevestigd in Redmond, Washington, is een bekende naam is de watersport-industrie. Hoewel veel online watersport winkels verkopen O’Brien producten kunt u de aankoop van apparatuur van O’Brien rechtstreeks, via hun catalogus of website. Voor de die-hard fans van waterski’s, wakeboards en andere apparatuur voorzien van het label O’Brien, de officiële O’Brien site is de place to be.

Overzicht

O’Brien is het ontwerpen, produceren en verkopen van hoge kwaliteit van het water sportartikelen sinds 1962. Hun site biedt producten in bijna alle vermeld op onze matrix inventaris categorieën (met wetsuits, droogpakken, wakeskis, pylonen, boeien, wakekites en op blote voeten apparatuur als uitzonderingen ). In hun Slalom Ski’s sectie bijvoorbeeld, zul je sub-categorieën voor zowel de ski’s en bindingen te vinden, met hun ski-sectie verdeeld tussen Pro, Sport, Elite en prestaties ski’s.

In de afdeling Goedkeuring vinden op hun site, zijn er zeven verschillende categorieën om uit te kiezen: Vesten, Combo Ski’s, kleding, Wakeskates, Wakeboards, Wakesurfers en Tubes. Er is ook een sectie “schijnwerpers” gelegen aan de onderkant van dit gebied, met drie producten gemarkeerd. $ 100 + korting op Combo Ski’s en Tubes is een voorbeeld van de kortingen die u zult tegenkomen.

O’Brien verkoopt een exclusieve “Elite” lijn van producten, speciaal ontworpen voor de gevorderde / professionele skiër. Deze producten zijn moeilijk aan te komen, dus als je op jacht naar O’Brien Elite producten, kijk dan niet verder dan de O’Brien site zelf. Elite Experience Ski’s, Pro Gloves, Slalom Case, Vest en Team Handle zijn de producten exclusief voor deze lijn. Er zijn ook bios van de O’Brien Elite teamleden en een O’Brien Elite blog.

O’Brien heeft een grote voorraad verspreid over een groot aantal categorieën, wat verrassend kan zijn gezien ze verkopen alleen O’Brien producten. O’Brien produceert veel meer dan alleen water ski’s. Hier zijn hun inventaris categorieën: Wakeboards, Wakeskates, Wakesurfers, Slalom Ski’s, Combo Ski’s, Kneeboards, Tubes, Bindings – Wake, Bindingen – Ski, Ropes & Handles, vesten, handschoenen, Tassen, Clearance en Kleding.

Slalom ski’s en combo ski’s zijn enkele van de meer bekende O’Brien producten en hun inventarislijsten voor deze items niet teleur. Ze verkopen meer dan 13 verschillende combo ski’s bijvoorbeeld van junior skis (de “Jr Vortex) en trainer ski’s (het” Platform Trainer “) ski’s voor gevorderde skiërs als hun” Performer Pro “combo ski’s. Ze verkopen ook een indrukwekkende reeks van wakeskates, sommige met inbegrip van prachtige kunstwerken.

Als u vragen heeft over de producten, de scheepvaart, uw bestelling of iets anders wat je graag beantwoord, O’Brien biedt een verscheidenheid aan opties waarmee u een antwoord kunnen krijgen. Ze bieden gratis ondersteuning en e-mail ondersteuning. Tot informatie over hun beleid, van credit card bestellingen en nabestellingen vinden om terug te keren merchandise en internationale bestellingen, bezoekt u de link “Policies” aan de onderkant van de hoofdpagina.

O’Brien is een van de meest beroemde water fabrikanten in de wereld en een “must” voor ons product matrix. Of u nu O’Brien online of via hun catalogus winkelen (verleden catalogi zijn beschikbaar op hun site), de kwaliteit van hun producten en de naam van het bedrijf zijn er zeker van te schitteren door.