web conferencing-diensten – Adobe Connect Pro 2017

Adobe Connect web conferencing is een feature-rijke virtuele ontmoetingsplaats tool die programma’s en de ervaring van het bedrijf maakt gebruik van. De Flash-gebaseerde software draait audio, video en chat soepel, ongeacht welke browser u gebruikt. Zijn werk met de overheid en commerciële organisaties betekent dat het heeft een sterke concentratie op de beveiliging dat is belangrijk als je werkt met vertrouwelijke informatie. Een ding dat deze service ontbreekt op zijn eigen, echter, is geavanceerde audio functies die teleconferencing mogelijk te maken en bellen in via de telefoon.

Overzicht

Deze web-conferencing tool heeft een enigszins complex, maar flexibele interface. Elk venster, een zogenaamde pod, richt zich op een functie. U kunt de pods aanpassen om alleen de functies die van cruciaal belang voor uw vergaderingen zijn te openen, zodat u uw vergaderruimte aan te passen. Bovendien, als gastheer, kunt u bepalen welke presentatoren beschikt of deelnemers toegang hebben tot. U kunt ook controles doorgeven aan iemand in de vergadering door het veranderen van de status van die persoon.

De publieke en private chat-pods te houden deelnemers aan de discussie, en je kunt deelnemers in staat op het whiteboard te schrijven en aantekeningen grafieken op het scherm. Aanwezigen kunnen ook klikken op de knoppen om het eens of oneens met de huidige onderwerp zonder onderbreking van de vergadering. Als u nodig hebt om bepaalde deelnemers werken aan een specifiek onderwerp tijdens een sessie, kunt u een breakout ruimte te creëren en hen toe te wijzen aan het.

Een ander voordeel van deze online vergadering software is dat je kunt besparen ontmoetingsruimten in de cloud, en de informatie blijft veilig. Dit is een groot voordeel voor de lange termijn samenwerking.

Een nadeel van deze software is dat het niet alle audio-functies van andere online meeting services heeft. Adobe is een van de weinige online conferencing-diensten in onze line-up die niet werkt met audio of telefoon-functies. Als u deze functies en zoals Adobe’s web-conferencing software, Adobe Connect heeft partnerbedrijven die zowel behandelen, het combineren van de Adobe-software met teleconferencing mogelijkheden.

klanten Adobe’s onder meer het ministerie van Defensie, dus het heeft extra beveiligingsfuncties. U kunt vergaderingen configureren om te werken binnen of buiten de firewall van uw bedrijf. De on-premise en beheerde service-opties hebben extra beveiligingsmaatregelen. U kunt uw web-meeting ingesteld op authenticatie van de gebruiker en wachtwoorden nodig. Beheerders kunnen wachtwoord vereisten om het bedrijfsbeleid te beheren. Alles wordt gecodeerd tot 128 bits, wat industriestandaard. Adobe Connect Pro houdt vol logs van vergaderingen, met inbegrip van de data, tijden en broninformatie, en zelfs hen audits voor mogelijk schadelijke gebruik of beschadiging van gegevens.

Adobe Connect wordt geleverd met een optionele systematische instructies die bij elke stap van het opzetten en uitvoeren van een webconferentie te dekken. Op haar website, zijn er een aantal extra hulp en ondersteuning opties beschikbaar, waaronder gemodereerd forums, how-to, training en toegewijde customer support. De telefoon en chat support zijn beschikbaar tijdens alleen Adobe kantooruren, maar het kan op afstand bieden IT-ondersteuning als je problemen met het systeem.

Adobe Connect biedt een web-conferencing-suite die flexibel en veilig. Hoewel het is beperkt in zijn audio-functies, het toch blinkt uit in de beveiliging, waardoor het een waardige keuze voor bedrijven die werken met vertrouwelijke of geheime informatie.