web design software – Squarespace Web Design Software 2017

Squarespace is een veelzijdige website design software-service die verder gaat dan eenvoudige blogging om aantrekkelijke websites die goed op mobiele apparaten en desktops uitzien. Het heeft tools waarmee u uw site opgemerkt door zoekmachines en de eigen analytische programma om u te helpen populariteit en de groei van uw website bij te houden. Omwille van die redenen en de uitstekende hosting, Squarespace is Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award winnaar.

Ontwerp en Multimedia

Squarespace’s interface maakt het gemakkelijk voor u om een ​​mooie website te ontwerpen. Als gevolg hiervan kunt u de werkbalken saai in vergelijking met die van andere website design programma’s te vinden, maar de nadruk ligt op eenvoud en begrijpelijkheid, en het heeft de instrumenten die worden gebruikt door zowel beginners als meer ervaren gebruikers. Bijvoorbeeld, je hebt volledige controle over het bewerken van afbeeldingen, inclusief het bijsnijden of vergroten of verkleinen om thumbnails te maken. Echter, als je wilt Squarespace’s grote bibliotheek van professionele en auteursrechten gratis afbeeldingen te gebruiken, moet je extra betalen.

U kunt de sjabloon die u gebruikt in een project wijzigen of selecteer een nieuwe sjabloon met behoud van al uw eerdere werk. Deze website design oplossing omvat bloggen vermogen, met een RSS-feed, zodat u abonnees aan te trekken. Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een lidmaatschap, kunt u beveiligen met een wachtwoord bepaalde pagina’s voor exclusieve content.

Als je een kleine online winkel nodig, Squarespace biedt een die kan tot 20 producten. U kunt ook een winkel te creëren met behulp van PayPal.

Deze website design software bedrijf biedt geen bonus reclame krediet voor advertenties op Google, Bing of Facebook, maar het doet indienen van uw website bij zoekmachines en stelt u in staat om input metatags voor pagina’s en afbeeldingen. Dit zijn belangrijke functies voor het verbeteren van uw rang op zoekopdrachten. Om te helpen met dat, Squarespace heeft zijn eigen analytics, zodat u kunt zien hoe uw site presteert en inzicht te krijgen over waar u deze opnieuw op om meer bezoekers te verbeteren.

Er zijn verschillende plannen, maar de Professional plan is voldoende voor de meeste kleine bedrijven of particuliere gebruikers. Met een jaarabonnement, krijgt u een gratis domeinnaam. Deze zijn belangrijk voor een professionele uitstraling naar voren brengen. U kunt alleen het ontwerpen van een website per plan, maar je mag zoveel pagina’s als u wilt. Deze site biedt geen aangepaste e echter iets om te overwegen als uw bedrijf is afhankelijk van online communicatie.

marketing Kenmerken

Deze website design software host geen telefonische ondersteuning bieden, maar de tutorials en de gemeenschap vormen hebben relevante informatie. Als u problemen met de service hebben, Squarespace voorziet in een aantal opties voor ondersteuning. We vonden de twee beste hulp tools om de tutorials en forums, en technische ondersteuning antwoorden e-mails snel worden. Hoewel het beweert te live chat ondersteuning hebben, waren we nooit in staat om deze actief te vinden.

Hoewel eenvoudig in het uiterlijk, Squarespace interface is schoon en krijgt u toegang tot de tools die u nodig hebt voor het ontwerpen van een uitstekende site. Haar marketing functies, met name in SEO, zijn gezond. Het is een uitstekende keuze voor de beginnende webdesigner en de ervaren één.

hosting

Help en ondersteuning

Overzicht