web hosting – eBoundHost 2017

eBoundHost is een betaalbare kleine bedrijven web hosting bedrijf dat een sterke feature set en twee betaalbare web hosting pakketten biedt. Hoewel dit domein hosting service biedt de fundamentele functies die we zochten, het is het missen van een paar belangrijke functies en blijft achter bij de beste web hosting bedrijven in ondersteuning en beveiligingsfuncties.

Overzicht

Deze web hosting bedrijf biedt twee hosting pakketten die een beroep doen op een scala aan gebruikers. Het basispakket klaart de klus, maar is beperkt, het verstrekken van 10 GB aan schijfruimte, 1000 GB bandbreedte en maximaal 100 e-mailaccounts. Terwijl de meeste gebruikers nooit zullen overtreffen deze datalimieten, de hoofdsteunen lijken overbodig. De service andere hosting pakket, Unlimited, biedt onbeperkte e-mail, data en bandbreedte, hoewel beide plannen alleen kunt u één domein te hosten.

De feature set eBoundHost biedt inclusief gratis domein verhuizen, wat betekent dat als u al een domein opgericht en wil over te dragen aan haar hosting service, zal het bedrijf helpen. Een ander opvallend kenmerk is de WordPress plugin; het gebruik ervan kunt u snel WordPress downloaden en hosten van WordPress blogs op uw site. eBoundHost biedt geavanceerde gebruiker functies zoals aanpasbare 404-pagina’s, maar biedt geen reclame kredieten met zijn pakketten. eCommerce-oplossingen zijn beschikbaar via deze service, maar vereisen een extra vergoeding.

Als u extra beveiliging voor uw website nodig hebt, kan eBoundHost niet de service voor u. Het biedt geen SSD of site back-up en herstel. Voor een vergoeding kunt u SSL-certificaten toe te voegen aan uw domein hosting pakket, dat gegevens te coderen als het reizen over het internet. U kunt ook SSH, secure shell, die helpt uw ​​computer en een ander te overbruggen, zonder afbreuk te doen aan uw gegevens toe te voegen.

eBoundHost klanten kunnen helpen via gratis priority support en per e-mail te vinden. Het missen van de sectie hulp en ondersteuning zijn video tutorials en forums voor gebruikers, die nuttige hulpmiddelen zijn als je in de problemen ondervindt bij het gebruik van de web hosting service. Het bedrijf mist ook een live chat support optie, het beperken van de manieren waarop u kunt directe hulp ontvangen.

Over het geheel genomen eBoundHost is een fatsoenlijke klein bedrijf web hosting service. Het biedt een solide functie basis, maar ontbreekt een paar opvallende kenmerken, in het bijzonder in de beveiliging rijk. Deze service is niet behoren tot de beste web hosting diensten, maar nog steeds is een goede keuze voor kleine ondernemers.