web hosting – HostPapa 2017

Web hosting is een zeer competitieve veld. Het is makkelijk voor de kwaliteit van diensten om te verdwalen in de shuffle. HostPapa is dat soort bedrijf. Het biedt een goede balans van de website creatie en hosting functies, maar is niet zo zwaar geadverteerd als de belangrijkste hosting-spelers.

Overzicht

De shared hosting plannen zorgen voor enige flexibiliteit door het aanbieden van een Starter plan en twee premium zakelijke arrangementen. Als we de Starter plannen geëvalueerd, waardeerden we de mogelijkheid om twee websites draaien onder één account. Onder haar concurrenten, twee beheerde domeinen is het gemiddelde. Het komt ook vol met 100 GB schijfruimte. Terwijl dat niet de zekerheid deken die onbeperkt is ook mag zijn, het is veel meer dan we nodig hadden om te maken en uit te voeren twee sites met de verwachtingen van fatsoenlijke verkeer op de site. Alles in dit plan lijkt een limiet te hebben, net als drie subdomeinen en 25 MySQL databases, bijvoorbeeld. Het is echter onwaarschijnlijk dat boven de 100 e-mailaccounts te gaan, vooral met catch-all e-mailadressen wordt ingesteld op zijn plaats.

De ondersteuning kenmerken van deze web hosting service struikelt in plaatsen. Elk gebied van ondersteuning is zo apart dat we moesten verschillende pogingen om problemen op te lossen te maken. In het bijzonder, bij het aanmaken van een account, belden we de verkoop aan de account te controleren en uiteindelijk live de hosting account. We kregen toen een telefoonnummer en vroeg om terug te bellen. We hadden soortgelijke ervaringen op live chat ook. We waren blij dat de steun niet bestond uit een sales team dat werd gemaskeerd als ondersteuning. Het kan echter verzwarende geworden voor de klant 15 minuten te wachten voor live chat en worden verteld om de vraag te stellen via e-mail.

Aan de andere kant, het bedieningspaneel heeft vele voordelen. HostPapa gebruikt de standaard cPanel voor zijn hosting dashboard. Deze interface kunt u apps in één klik downloaden, check de statistieken en maak e-mailaccounts snel. In termen van het aanbod, is HostPapa lijn met de beste shared hosting diensten door het aanbieden van een jaar lang gratis eigendom van het domein en de mogelijkheid om websites over te dragen aan HostPapa gratis.

We liepen tegen een paar haken en ogen zelfs om het account aangemaakt. Deze web hosts maakt je werken aan een klant. Echter, HostPapa maakt gebruik van de vertrouwde cPanel, die ons toegestaan ​​om de site aan te passen en hoe het beheerd. Hoewel dit niet een top tien plaats kan zijn, zij beheert nog steeds concurrerend in de zee van hosting concurrenten.