webcasting diensten – GoToWebcast 2017

Citrix GoToWebcast biedt een gebruiksvriendelijke en interactieve webcasting service platform waarmee u memorabele webgebaseerde seminars te presenteren aan maximaal 10.000 mensen. Hoewel GoToWebcast niet kan bieden live-event webcasting, zijn stevige functies en interactieve replay maken het een goede keuze als je geïnteresseerd bent in webcam of-slide gebaseerde webcasting zijn, in tegenstelling tot het uitzenden van een live-evenement via internet.

Overzicht

GoToWebcast interface verschilt van de meeste webcasting platforms in dat het een vrij zwevend bedieningspaneel op uw desktop scherm in plaats van een full-screen webcast console. Het is even wennen, maar het biedt meer flexibiliteit dan de interfaces van soortgelijke producten. U kunt de toepassing vakken aan zal bewegen op het scherm en regelen verschillende vensters naar de andere toepassingen op uw computer te zien, zoals een Word-bestand voor dictaten.

Met deze webcasting software kunt u tot zes webcams zijn streaming in een keer voor het team presentaties. Naast de webcam te delen, kunt u een video rechtstreeks uploaden naar de toepassing. Terwijl de meeste diensten kunt u het streamen van YouTube, slechts een handvol hebben de mogelijkheid van het laden van een video voor het delen. Deze dienst biedt geen ondersteuning voor live-event webcasting, echter.

Citrix GoToWebcast heeft een zeer interactieve webcast platform ontwikkeld. U en uw deelnemers kunnen berichten over de webcast op sociale media, iets aangeboden door de meeste, maar niet alle, webcasting diensten. In de webcast kunt u hand-outs voor de deelnemers om te downloaden aan te bieden. Wat maakt GoToWebcast afsteken tegen andere webcasting diensten die wij beoordeeld is dat de interactieve functies die niet zijn beperkt tot de live webcast. Kijkers van opnames kan toegang tot dezelfde functies. Zelfs de Q & A werkt; het vragen naar de presentator via email. U kunt ook informatie van kijkers door middel van registratie, polls en enquêtes, die het nut van de webcast verlengt verzamelen. Deze service archiveert de interactieve webcast voor een jaar.

Er zijn vele manieren om mensen uit te nodigen om uw webcast: met Outlook-integratie, door middel van het programma van de dienst, via social media of tijdens de webcast zelf. U kunt de uitnodiging, de registratie vragen en de wachtkamer uw genodigden in te voeren voordat de presentatie begint personaliseren. Na de presentatie kunt u een voorgeprogrammeerde omleiding URL gebruiken om uw deelnemers te sturen naar een enquête of pagina waar ze meer informatie over uw bedrijf kan leren of uw product te kopen.

GoToWebcast biedt een verscheidenheid aan audio-participatie opties. U kunt communiceren via VoIP of via een geïntegreerde gratis audio service. Daarnaast kunt u de telefoon-ins en mute matige of verwijderen aanwezigen of ze samen met een computer of telefoon. Uw presentator kan vragen te bekijken voordat het publiek doet om in het openbaar te beantwoorden, particulier of helemaal niet.

GoToWebcast niet automatisch integreren met customer relationship management software, zoals Salesforce, maar u kunt het programma met de open Application Programming Interface. GoToWebcast ook geen betalingen voor uw webcasts verwerken.

Citrix heeft 24/7 telefoon en live chat support, dat is een groot pluspunt. De technici kunt uw webcast uit hun einde te bekijken, zodat als je problemen hebt tijdens een sessie, kunnen ze krijgen en de oorzaak van het probleem. GoToWebcast kosten voor live-opleiding, maar het heeft een aantal how-to video’s onder GoToWebinar, die in feite dezelfde software.

GoToWebcast is het overwegen waard als je wilt om een ​​groot publiek te bereiken met een webcam op basis webcast. De interactieve functies werken zelfs met de gearchiveerde opnamen, en de sociale media-interface maakt het gemakkelijk om uw evenement bekend te maken. Hoewel het ontbreekt live event webcasting mogelijkheden en een aantal ondersteunende functies, het is toch een sterke webcasting service.