webcasting diensten – omNovia 2017

Een hoge kwaliteit webcasting service, omNovia heeft een gladde interface en krachtige connectiviteit. Het kun je onbeperkt webcasts in maximaal vier vergaderruimte, en zijn StageToWeb plan staat voor grote HD-kwaliteit video voor het streamen van live evenementen. De service kosten extra voor haar telefoon conferencing brug, maar voor de rest is een goede webcasting platform te overwegen, vooral als u regelmatig webcasts doen of wilt u het meeste uit uw opgenomen webcasts te krijgen.

Overzicht

Van alle webcasting diensten die wij beoordeeld, omNovia heeft de makkelijkste interface. We hadden geen problemen met connectiviteit, en de aanwezigen was ook niet nodig om programma’s of apps te downloaden, hoewel presentatoren moeten een app voor het delen van het scherm uit te voeren. De cobrowser, een functie niet gezien met andere webcasting software, vergt enige oefening te gebruiken, maar kunt u een webpagina met uw publiek te delen. Dit biedt toegang tot een aparte internet browser binnen het platform. De webcasting platform is volledig aanpasbaar, zelfs tot het punt van het zetten van uw eigen logo en banner in de kamer zelf.

Terwijl de meeste webcasting software services kunt u video laadt ofwel van uw bestanden of vanuit YouTube, omNovia kunnen zowel. Als u een live-evenement dat u wilt uitzenden via internet, de StageToWeb platform werkt net als de webcasting platform, compleet met alle interactieve functies. Het enige verschil is dat het zorgt voor grote, video van hoge kwaliteit, zoals je zou gebruiken bij video-opnamen van een live-evenement. Het kost extra, maar kan worden gekocht op een by-event basis. U kunt rekenen voor de registratie van de live-event webcasts evenals webcam- of computer-based webcasts.

Een andere handige functie van omNovia is de replay functie. Mensen het bekijken van een reactie kunt communiceren met de webinar. Ze kunnen bestanden downloaden en neem peilingen net als de oorspronkelijke deelnemers. U kunt de informatie van de mensen die de opname te bekijken en te zien. Als gevolg daarvan, uw zichtbaarheid en het nut van uw webcast verhoogt u.

Als u geïnteresseerd bent in het hebben van mensen de telefoon bent, moet u de conference bridge te kopen. Dit is een extra kosten, maar wordt geleverd met een matigende functies. Integratie van customer relationship management software is ook een extra toeslag, net als telefoniste.

De lijnen zijn veilig om ten minste 128 bits, en u kunt beveiligen met een wachtwoord als je wilt. Er is 24/7 chat support en telefonische ondersteuning tijdens kantooruren. De omNovia website heeft trainingsvideo’s en een gids voor de deelnemers. Wanneer u eerst het platform opent, de software leidt u door de belangrijkste functies.

Als uw bedrijf is sterk afhankelijk van regelmatige webcasts, omNovia is de moeite waard. Deze dienst biedt zowel webcam en live-event webcasting en de replay functies kunt u beschikken over een volledig interactieve webcast, zelfs nadat de oorspronkelijke gebeurtenis. Terwijl een aantal van de functies zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding, biedt het een hoogwaardig webcasting service.