webinar diensten – Adobe Connect 2017

Adobe Connect webinar dienst heeft een groot prijskaartje en vele functies. Hoewel het ontbreken van meegeleverde teleconferencing draagt ​​bij aan het houden van het van een hogere ranking in onze line-up, zijn verscheidenheid aan audio- en visuele hulpmiddelen kunt u zeer professionele en gedenkwaardige presentaties te maken.

Overzicht

Deelnemers zijn verplicht te registreren voor uw webinars met Adobe Connect. Zodra de aanwezigen te registreren, worden ze gestuurd af en toe herinneringen over de vergadering. Na de presentatie is afgelopen, kunt u sturen dank u e-mails aan de deelnemers. Deze follow-up kan opkomst te verhogen voor het evenement, maar als je de extra event-coördinator module, kunt u dat registranten afmelden voor toekomstige e-mails.

Dit webinar platform maakt het makkelijker dan elke andere webinar software om meerdere soorten bestanden en delen website links over te dragen. Andere kenmerken rangschikken op een lijn met de beste webinar diensten en omvatten de publieke en private-chat, publiek emoticons goedkeuring geven of te verzoeken om de luidspreker te spreken of te vertragen, en de mogelijkheid om dia’s te markeren of gebruik maken van een wit bord. Met scherm en het delen van toepassingen, kunt u de toepassing bekijken voordat u delen.

De Q & A zijn voorzien van schermen automatisch vragen. De presentator zal kiezen hoe om te antwoorden, en als hij of zij in het openbaar beantwoordt, zowel vraag en antwoord te geven. Terwijl handig voor het bijhouden van de controle van de webinar, kan dit leiden tot een “dode lucht” tijd, terwijl de presentator drukke privé beantwoorden van vragen.

U kunt opnemen, bewerken en downloaden van uw webinars voor toekomstig gebruik of distributie, of u kunt ze hosten op uw website. Deze opnames kunnen bestaan ​​uit video-elementen van uw presentaties en gesynchroniseerde audio van de VoIP of telefoongesprek-in. Adobe houdt uw opnames, binnen ruimte grenzen, voor het leven van uw account.

Uw deelnemers kunnen hun smartphone of tablet te gebruiken om uw webinar te sluiten. Adobe geeft je niet te voorzien van een manier om uw gasten te factureren, tenzij je een extra module te kopen, maar het is te integreren met Salesforce kunt u aanwezigen informatie verbinding maken met deze populaire customer relationship management software.

Het hebben van een audio-aanwezigheid maakt elke online presentatie meer comfort voor de aanwezigen. Adobe Connect voorziet niet in een teleconferentie platform, dus je moet een aparte teleconferentie dienst kopen als u aanwezigen wilt telefoon in. De beste diensten omvatten teleconferencing. Echter, het heeft wel de mogelijkheid om te dempen of te verwijderen aanwezigen, zelfs phone-ins.

Dit webinar software heeft meer functies dan vrijwel elke andere we beoordeeld, die kan zorgen voor een complex platform. Om ervoor te zorgen het gebruik ervan eenvoudiger, Adobe-interface benadrukt de meest gangbare functies met de mogelijkheid om dieper naar meer gespecialiseerde instrumenten. Ook heeft het kenmerk tutorials u toegang wanneer u het webinar te voeren. Deze tutorials zijn gespecialiseerd voor uw rol: gastheer, presentator of deelnemer. De support sectie bevat gemodereerde forums, PDF-handleidingen, how-to gidsen, een kennisbank, en opleidings- en certificeringsprogramma’s. U kunt de telefoon te krijgen en chat ondersteuning tijdens kantooruren, en Adobe versnelt e-mail verzoeken om hulp.

Adobe Connect is een top-tier webinar service. Het heeft meer opties voor gebruikers en hosts dan vrijwel alle andere producten die we hebben getest, en de soepele interface maakt het een professionele optie voor uw bedrijf of school. Enkele van de functies vereisen een andere of aanvullende programma, en u hebt een aparte teleconferentie platform nodig hebt als je wilt phone-ins mogelijk te maken. Toch, het is een dienst overwegen waard als je een zeer professionele en veelzijdige webinar service nodig.