webinar diensten – ClickWebinar 2017

ClickWebinar biedt een webinar service met een eenvoudige interface. Toch heeft de basis presentatie en chat-functies voor een succesvolle webinar, plus een aantal extra’s, zoals chat-vertaling vaardigheden. Hoewel het ontbreken van een instrument betalingen en het probleem met audio echo te houden dat het een top service, is het toch de moeite waard op zoek naar als je webinar software in de eerste plaats voor educatieve of publicitaire gebruik nodig hebben.

Overzicht

Deze dienst heeft de gebruikelijke instrumenten voor het opzetten van een webinar en uitnodigende aanwezigen. Je kunt mensen uitnodigen als presentatoren, zodat ze toegang tot extra functies. ClickWebinar integreert met Outlook voor herinneringen en contacten. Een nadeel is dat het niet integreren met customer relationship management software, dus het is niet zo goed als andere webinar platforms voor het verzamelen van leads. Als u wilt om een ​​vergoeding voor uw webinar, moet je registranten elders omgeleid te betalen en vervolgens goedkeuren van de registratie zodra je bericht van betaling te krijgen.

Deze dienst biedt een vertaalfunctie voor zijn live chat, waardoor het vooral handig maakt wanneer je publiek over meerdere landen. Als de gewenste taal is Engels, maar u bent met een discussie met iemand die in Polen spreekt, kan u beiden uw gegevens in te voeren bij het gebruik van de gewenste taal en het zal worden vertaald in de verschillende talen.

Een andere leuke feature van ClickWebinar is de maatwerk mogelijkheden. U kunt uw vergaderruimte voor een blik die uniek zijn voor uw bedrijf te ontwerpen. Je hebt de mogelijkheid om uw bedrijfslogo toe te voegen aan uw vergadering kamer evenals de lobby. Je hebt ook de flexibiliteit om uw bedrijf kleuren en afbeeldingen toe te voegen aan deze kamers. Als u dit webinar software om een ​​product te lanceren of een ander bedrijf promoties hosten, dit geeft uw webinar een professionele uitstraling.

U kunt de vergadering opnemen en ClickWebinar zal de opname op te slaan voor zo lang als je een account hebt. U kunt het bestand te downloaden en te plaatsen op uw website of YouTube-kanaal.

We vonden de algehele-interface eenvoudig te gebruiken en meestal duidelijk. Presentatoren moeten een app voor screen-sharing te downloaden, maar de andere functies zijn ingebouwd, en je kunt ze in tabbladen in de presentatie raam, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen van een diavoorstelling naar een whiteboard of video. De diavoorstelling laat de presentator een voorbeeld van de dia’s op zijn of haar scherm, plus markeren ze met gereedschappen gunstig gelegen aan de onderkant van het scherm. We hadden problemen met echo, ondanks het spelen met het volume en de echo-reductie functies.

Deze dienst biedt een wachtwoord optie en 256-bit encryptie. Dit coderingsniveau boven de industriestandaard.

ClickWebinar online meeting dienst wordt geleverd met handige functies voor publiciteit en training. Hiermee kunt u een aangepaste look in de uitnodigingen, vergaderruimte en lobby voor een professionele indruk te maken. De vertaling functie maakt het vooral handig bij het presenteren aan mensen in meerdere landen. De echo kwestie en het ontbreken van gelde functies zijn een nadeel, maar over het algemeen, dit webinar software is het overwegen waard.