website creatie diensten – Blue Fountain Media 2017

Ondernemers moeten grote investeringen en het vertrouwen dat de website design diensten die zij kiezen voor afgewerkte producten die het beste vertegenwoordigen hun merken te creëren maken. In de hoop van stellaire web design bedrijven, Blue Fountain Media zit boven de rest. Dit bedrijf biedt elke functie die u nodig zou kunnen hebben. Echter, tenzij u een middellange of enterprise-level business, kunt u worstelen met de prijs voor elke extra service.

prestatie

Zelfs met de kosten, de ondernemers die serieus zijn over nieuwe ontwerpen voor hun desktop en mobiele websites nodig hebt om een ​​kijkje te nemen op de Top Tien Beoordelingen Gold Award winnaar, Blue Fountain Media.

Er is geen perfecte web design dienst die haar klanten kan leveren met een 100 procent zoekmachine optimalisatie (SEO) score. Om dat punt te ontvangen, zou elk zoekwoord, titel en code op de site moeten voortdurend worden bijgewerkt om Google’s steeds veranderende normen aan te passen. Dat wil nog niet stoppen met Blue Fountain Media uit aan de top van zijn klasse voor technische SEO prestaties.

We namen de gemiddelde SEO score van 10 willekeurige sites uit portfolio Blue Fountain Media’s, en de resultaten kwam terug met een verbazingwekkende 66,7 procent. Niet alleen heeft die score te verbeteren het algemene gemiddelde van 6 procent, het is ook de hoogste in onze line-up. Ook, om te bewijzen dat hij weet hoe hij zijn eigen huis lopen, de Blue Fountain website scoorde meer dan 83 procent, wat zijn naaste concurrent ver overschrijdt.

Een langzame website laadsnelheid kan een internet-lezer te houden van ooit uw website te bezoeken. Voor zowel mobiele en desktop laadtijden, deze service scoorde tweede van de 10 in beide gevallen, met scores van 59,8 procent en 75 procent respectievelijk.

Deze professionele web design service maakt gebruik van bijna elke content management systeem (CMS) beschikbaar, en het besluit van welk systeem te gebruiken is uiteindelijk aan jou. U kunt kiezen uit Drupal, Magento, WordPress of proprietary CMS Blue Fountain heet Web Modulite.

Website Ontwikkeling User Experience

Deze premier CMS biedt standaard tools zoals het bewerken van tekst, admin rechten, lead generation vormen en eigen analytics. Het voordeel van Web Modulite tegenover WordPress, bijvoorbeeld, is de extra voorbeeld dat het bedrijf kan doen aan de voorkant. Er zijn vrijwel geen beperkingen. Het kent dit systeem en heeft haar marketing inspanningen rond het midden. Het nadeel is dat je te hosten met Blue Fountain als je het gebruikt, maar u kunt elders hosten met een van de andere CMS opties.

Blue Fountain Media is volledig uitgesneden al het gebruik van Flash en vervangen door HTML5. Dit maakt het mogelijk sites om snel te laden. Ook is elke site ontwerpt gebouwd responsief voor mobiele apparaten. Dezelfde beelden en creatieve ontwerp worden gebruikt, maar aangepast voor mobiele lezers.

Misschien heb je al een gevestigde logo dat mensen weten, maar als het moet een lichte touch-up of een volledige rebranding, kan Blue Fountain Media een voor u maakt. Het bedrijf heeft ook een copywriting team voor de inhoud van de site en marketingcampagnes. Zoals met elke andere web design bedrijf, is er een extra kosten voor deze add-on services.

Wordt vervolgd web hosting, als je ervoor kiest om dit te doen door middel van Blue Fountain media, komt op een verscheidenheid aan prijzen. Elk pakket hangt af van hoeveel beveiliging, opslag en ondersteuning die u nodig hebt. Het produceert ook de originele geanimeerde video’s. Zodra u een ontmoeting met een vertegenwoordiger van de boodschap die u probeert te communiceren te bespreken, hij of zet ze samen graphics en media om uw doelgroep te schakelen.

Bovendien, als het hebben van een mobiele website is niet genoeg, deze professionele website design service kan een mobiele app. De meeste van de top concurrenten op de line-up te bieden deze functie, maar we vonden dat Blue Fountain Media portefeuille apps zag er geweldig en gepromoot klantenbinding.

Na zijn eerste creatie, is beschikbaar voortdurend onderhoud voor uw site op basis van het pakket dat u aangemeld voor en wat er moet worden gedaan. De term “het hangt” is nooit echt geruststellend als koper, maar aangezien alles is gebaseerd op wat elk bedrijf nodig heeft voor zijn site, dat is echt wat het op neer komt.

Custom Services

website Blue Fountain Media biedt u alle informatie die u eventueel wilt weten over de industrie van web design. Uiteraard wordt de informatie bedoeld om u te begeleiden in belt voor een offerte, maar geweldige beschrijvingen van de diensten en de problemen die u kunt tegenkomen bieden comfort voor iedere ondernemer die net beginnen met een investering in zijn of haar site.

De ondersteuning kwaliteit van de klant rep we communiceren met solide was. Deze persoon was zeer trouwens en niet proberen om boter van de site wij voorgesteld gewoon om een ​​verkoop te krijgen.

Help en ondersteuning

Blue Fountain Media is de beste web design bedrijf. Terwijl de concurrentie is niet ver achter, deze dienst randen ze uit met haar SEO dapperheid en complete feature set. Potentiële klanten moeten weten dat ze zullen moeten pony van een solide betaling aan de slag te gaan, maar in deze industrie, krijg je vaak wat je betaalt voor.

Overzicht