website creatie diensten – Webvanta 2017

Met Webvanta’s uitstekend design vaardigheden, het zit in de top van ons webdesign bedrijf lineup. Gewoon door te kijken naar haar portfolio van gemaakt en vernieuwde sites, is het gemakkelijk om de natuurlijke oog heeft het bedrijf te zien voor het ontwerpen van unieke looks voor elk van haar klanten. Deze professionele web design service biedt u de training die u nodig hebt om uw website te onderhouden na de eerste schepping. Vanwege de balans van functies, prestaties van de site en de ondersteuning van hoge kwaliteit, Webvanta verdient onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

prestatie

We beoordeelden de technische SEO prestaties van deze professionele website design bedrijf met behulp van een industrie-standaard tool en het uploaden van 10 sites Webvanta’s klanten ‘interne positieve en negatieve punten te analyseren. De technische SEO score gemiddeld op 58,6 procent, dat was meer dan een punt lager dan het gemiddelde van de industrie. De belangrijkste reden was de score zo laag is het gebruik van de dienst van Flash op een aantal van de sites van haar klanten.

Waar Webvanta vernietigt de concurrentie, is haar site laden snelheden. Op zowel mobiele en desktop-formaten, het laden snelheden zijn hoger dan al zijn concurrenten. De mobiele snelheidscontroles score van 62,5 procent aanzienlijk hoger dan het totale gemiddelde.

De minimale kosten voor een site door Webvanta is meestal rond de $ 5000, die haar diensten in de prijsklasse van kleine bedrijven houdt. Dat kostprijs omvat de standaard statische pagina’s, blog integratie en op maat contactformulieren. Met een pakket, de vertegenwoordigers op Webvanta bespreken behoeften van uw bedrijf met u een ontwerp dat past bij uw merk en uw doelgroep bereikt te vinden.

Webvanta maakt gebruik van zijn eigen interface genaamd Cloud CMS. Het is een geweldig programma dat, eenmaal op uw site aangepast, is makkelijk te gebruiken. U hoeft geen geavanceerde programmering ervaring om deze te bewerken, vooral als de enige wijzigingen die u bent voor een blog of nieuws-feed.

Zijn plaats als geheel is indrukwekkend omdat het bedrijf is zeer upfront over wat het wel en niet kan doen. Dit is ook de enige website design bedrijf op onze line-up die wat basisinformatie over de prijs voordat je zelfs bellen biedt. Deze informatie maakt het proces voelen zich meer transparant.

Website Ontwikkeling User Experience

Webdesign moet vaak naar buiten gaan van het bouwen van een kader voor een statische home page, en veel bedrijven hebben behoefte aan een volledige rebranding. Elk stukje maatwerk loopt een hogere kostprijs, maar Webvanta maakt deze extra’s mogelijk.

Het heeft de mogelijkheid om een ​​nieuw logo voor uw bedrijf om uitwrijven de vernieuwde look van uw site te maken. Het kan ook uw site te hosten voor een maandelijkse vergoeding, of een domein voor u te hosten met behulp van een andere dienst. De belangrijkste omissie in Webvanta’s skill set is het gebrek aan media-productie. Het bedrijf heeft geen aangepaste video’s, afbeeldingen of algemene media voor haar klanten te creëren.

Voortzetting van de steun, met inbegrip van advies en training, kost $ 100 per maand, maar het bevat ook een stevige hosting plan, compleet met back-ups en beveiliging. Het zal onderhoud uit te voeren op de site, maar dat wordt in rekening gebracht op uurbasis. Op zijn eigen site, Webvanta biedt een pagina met veelgestelde vragen, webinars en design cursussen bedoeld om u elke tool die nodig zijn om uw site te lopen nadat deze is gemaakt geven.

Webvanta verdient zijn plaats in de top-tier web development bedrijven, omdat het biedt een aantal van de meest visueel aantrekkelijke werk voor haar klanten. Ook creëert pagina’s die snel laden, die online lezers houdt van het raken van de back-knop voor uw pagina wordt geladen. Er zijn een paar kleine nalatigheden van de diensten die het bedrijf biedt, maar het is een fantastisch product dat opvalt in een zeer concurrerende industrie.

Custom Services

Help en ondersteuning

Overzicht