website creatie software – Yahoo SiteBuilder Website Creatie 2017 – Top Tens

Voel je niet uit de lus als je nooit wist dat Yahoo heeft een website bouwen software. Deze premier dienst erkent nauwelijks het feit zelf. Dat betekent niet dat de website creatie software is niet het proberen waard. Het is een toevoeging die Yahoo geeft gratis, maar het bouwen van een website vanuit het niets met deze dienst zou zijn voor niets als je niet te betalen voor het hosten van privileges, naast de toepassing.

Overzicht

Helaas, de editing tools dat deze website bouwer software geeft u zijn moeilijk te gebruiken. Het voelt als Yahoo gestopt zorgen te maken over updates van de dienst een paar jaar terug. Hoewel het beweert een drag-and-drop tool, moet het met behulp van zijn eigen definitie van de genoemde functie. In plaats daarvan, u een beroep doen op een standaard Windows taakbalk en klik op items om elke pagina te bewerken.

Het thema variëteit is minder dan stellair. Ook al hebben ze 380 sjablonen om uit te kiezen, ze zijn in principe hetzelfde formaat met verschillende afmetingen en posities van de vakken in het kader. Het creëren van een modern ogende website zal grotendeels afhangen van uw niveau.

Een gebied waar deze website maker goed presteert is de marketing functies. Als u op zoek bent naar producten te verkopen op uw site, het integreert goed met PayPal. Anders, als je een first-party winkelwagentje te gebruiken, zal er een extra vergoeding. Te vinden op de top van de zoekresultaten, moet u een pay-per-click campagne te gebruiken. Yahoo biedt reclame credits die mensen helpen vind je in Yahoo en Bing zoekopdrachten.

Yahoo SiteBuilder is een instrument van een groter hostingpakket. De hosting van deze website bouwen software is zijn grootste kracht. U ontvangt een gratis domeinnaam voor een jaar en kan onbeperkt aantal pagina’s en e-mailadressen gekoppeld aan dat domein te creëren. U krijgt ook 500 GB ter waarde van opslag. Dat bedrag is een van de hoogste op onze line-up.

Tutorials en forums staan ​​tot uw beschikking als je in de problemen. De gemeenschap wordt kleiner met de dag en lijkt te houden met de hosting, in plaats van de website maker. Er is telefonische ondersteuning, maar de vertegenwoordigers houdt het gesprek op hosting, niet te ontwerpen.

Yahoo SiteBuilder klinkt misschien als een vreselijke bouwer, en het is duidelijk dat het is verre van de beste web creator. Maar zelfs met de verouderde dashboard, het maakt gebruik van steeds marketing en hosting functies die u zullen helpen bij het promoten van uw bedrijf.