website template dienst – Flash4layouts

Flash4layouts heeft het potentieel om een ​​leider in de Flash template markt, bieden ze meer dan 8000 sjablonen en velen van hen zijn echt aantrekkelijk sjablonen met flits, SWISH en andere interactieve elementen evenals een hoge kwaliteit stock photography.

Template Selection

Wij willen ook dat Flash4layouts biedt heel wat informatie over de sjablonen, zodat u een betere beslissing pre-aankoop te doen, zoals bestandstypen, software-eisen en server eisen.

Ze bieden per sjabloon, unieke en aanbiedingen voor het kopen van drie op het moment, maar ze hebben geen lidmaatschap te bieden.

Flash4layouts biedt meer dan 8000 sjablonen in verschillende formaten, waaronder standaard, CSS en flitser en sites voor Joomla en andere CMS platforms. Ze hebben ook sites met SWISH elementen, flash intro’s en e-commerce website templates. Hoewel ze niet alle soorten sjablonen bieden, bieden ze de types de meeste mensen zijn op zoek naar en ze bieden een aantrekkelijke collectie die niet al te gedateerd of gemeenschappelijke uitziet.

Je kunt eenvoudig sjablonen op de Flash4layouts website type, categorie, trefwoord of zelfs template nummer. Bovendien, al hun templates zijn gemeen bestandstypen. We zouden graag zien dat ze bieden een lidmaatschap programma, maar drie voor minder dan honderd is niet zo slecht van een deal.

Het is gemakkelijk aan te schaffen, te downloaden en uitpakken van hun website template bestanden en u kunt eenvoudig de sjabloon die u zoekt, en met sites als deze, dat is ongeveer alles wat je hoeft te maken over.

feature Set

Zij bieden ondersteuning via e-mail en na een aantal nuttige informatie online. Wij zouden graag zien dat ze amp hun steun een beetje, misschien toe te voegen chat- en telefonische ondersteuning, of zelfs een meer uitgebreide online kennisbank buiten hun veelgestelde vragen sectie.

We eigenlijk echt van de templates worden aangeboden door Flash4layouts en de prijzen zijn redelijk, maar we zouden graag zien dat ze wat meer steun opties en misschien een lidmaatschap programma toe te voegen.

Voor een meer uitgebreide service met een grotere selectie te zien onze # 1 product Template.

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht