website template dienst – PixelMill

PixelMill biedt een grote verscheidenheid van de web templates voor gebruik met producten zoals Dreamweaver, FrontPage, SharePoint, Expressions Web en PowerPoint en online diensten, zoals eBay en TypePad. Ze hebben ook licentieovereenkomsten met grote stock photography providers om u te bieden meer dan 9000 royaltyvrije afbeeldingen voor uw websites en andere vormen van marketing en sales materiaal.

Template Selection

PixelMill biedt meer dan 4000 templates, met inbegrip van 700 HTML / CSS types, 800 Expression Web, 600 Dreamweaver en 2300 voor PowerPoint. Echter, we merken dat velen van hen nogal gedateerd zijn, bijvoorbeeld wanneer we keken naar templates voor TypePad, vonden we vele die verouderd waren. Uiteraard willen we nieuwere templates, die een grotere kans ook compatibel met de nieuwe browsers en nieuwe software te zien zijn. Ze bieden ook 9400 Royalty-Free images, 1500 muziekbestanden, 200 video-bestanden en 700 logo’s.

Zoals gezegd, PixelMill heeft vele templates voor Microsoft-software, waaronder veel voor PowerPoint, en wat voor SharePoint en Expressions Web. Als u op zoek bent naar PowerPoint sjablonen of zelfs web templates voor FrontPage, kan PixelMill een goede keuze voor u zijn.

We zouden graag zien dat ze andere soorten templates toe te voegen zoals die voor Blogger, Joomla, WordPress, CS4, Mambo, ZenCart, PHP-Nuke, slis, Magento of misschien zelfs Mac degenen voor iWeb. En zeker die ze nodig hebben om nieuwe, up-to-date templates toe te voegen. We hebben ook gemerkt een paar tekst codering fouten op een paar van hun pagina’s tijdens het gebruik van Firefox van Mozilla 3.0.6, die, hoewel een beetje gemeen, moet niet op een site die code verkoopt.

PixelMill biedt veel Microsoft-product compatibel templates en toegang tot high-end stock photography door middel van Corbis, Getty en Jupiter, dat is een leuke add-on. Ze bieden eigenlijk meer foto’s dan iets anders, met een stock photography inventarisatie van bijna 9500.We ook erg fijn dat ze controleren hun templates op een verscheidenheid van browsers. Hoewel velen zijn niet up-to-date, zoals velen hebben alleen getest op Firefox 2.0, toen een versie van 3 nu wordt gebruikt, dus wees voorzichtig over dit wanneer u een sjabloon selecteren of in gedachten houden dat u nodig heeft om te veranderen de code een beetje als het niet goed weergegeven op de nieuwste browsers.

We hadden graag gezien hebben unieke templates aangeboden, die kunnen worden gekocht en slechts één keer en in tegenstelling tot veel sites gebruikt, PixelMill ook niet vertellen hoe vaak een bepaalde sjabloon is gedownload, zodat je hebt geen idee hoe vaak dat template zou kunnen worden spatte over het hele web. Als u wilt dat een een van een soort sjabloon die u zullen hun diensten op maat te gebruiken of gebruik een andere service die eenmalige aankoop templates, zoals Template biedt.

feature Set

We vonden het selecteren, het kopen, downloaden en met behulp van een sjabloon PixelMill is heel eenvoudig. We gebruikten Adobe Dreamweaver, de versie die wordt geleverd met CS3, als onze redacteur en vond vele compatibele templates en de website template bestanden snel gedownload.

PixelMill biedt de meeste van de ondersteuningsmogelijkheden die we zochten, zelfs support chat. Zij organiseren veel webinars online, veelgestelde vragen, een doorzoekbare kennisbank, een community forum en tal van tutorials of educatieve soort artikelen. PixelMill biedt ook ondersteuning tickets, e-mail en telefonische ondersteuning.

We checkten een webinar dat de CSS-ondersteuning aangeboden, we vonden het heel uitgebreid zijn en bevatte veel handige screenshots voor hulp bij het verklaren van het coderen situaties. Deze types van webinars en tutorials zou kunnen blijken zeer nuttig voor degenen die nieuw zijn codering en doe-het-zelf typen ondernemers zetten hun eigen site voor de eerste keer.

Hoewel, zoals meerdere malen gezegd, we willen PixelMill bood meer de huidige technologie, bijvoorbeeld wanneer we in CS4 getypt in hun zoektocht hulpmiddel is nul zoekresultaten geretourneerd. Een aantal tutorials over hoe ze hun sjablonen met nieuwe software te gebruiken zou een leuke toevoeging.

We vonden PixelMill makkelijk om mee te werken en we vonden hun uitgebreide ondersteuning. Onze grootste zorg is de gedateerde materiaal en templates, zelfs veel van hun Dreamweaver templates zijn geplaatst vorig jaar. Wij zouden ook graag zien dat ze bieden meer variatie, zoals templates compatibel met Joomla, ZenCart, WordPress en nog veel meer.

Maar als je nog steeds gebruik van FrontPage of nodig zijn om een ​​groot aantal PowerPoint-presentaties samen te stellen, kunt u kijken naar PixelMill, bieden ze duizenden PowerPoint templates dat zou kunnen blijken te zijn een geweldige tijd besparen.

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht