website tutorials – TotalTraining

Video-gebaseerde online web design tutorials worden online aangeboden door Total Training. De streaming video cursussen zijn gemakkelijk te volgen en worden aangeboden in hoge resolutie. Voor nieuwe gebruikers is er een gratis demo pas uit te proberen de cursussen. Elke klasse heeft ook geïntegreerde oefeningen en projecten die kunnen helpen bij het integreren van de klas kennis in real life experience. De lessen worden aangeboden 24/7 en zijn eigen tempo.

Diepte van Topic Knowledge

opvallende kenmerken

Het bedrijf biedt abonnementen aan hun cursussen te bekijken. Het maandelijkse tarief is $ 16,67, die onbeperkte toegang biedt tot al hun klassen. Dit is waarschijnlijk rond de goedkoopste tarief beschikbaar. Technische ondersteuning is ook online beschikbaar. Verschillende abonnementen worden aangeboden, waaronder een low cost maandelijkse plan. Zowel Windows als Mac vallen, die vaak zelden wordt aangeboden door andere educatieve diensten. De video’s worden aangeboden in hoge definitie die gemakkelijk op een groot scherm HDTV of het bekijken van het scherm voor groepen kon worden aangetoond. Meerdere studenten kortingen zijn beschikbaar.

Veel cursussen beslaan vele toepassingen die worden gebruikt, zowel in web development en in de IT-sector. Echter, er is een gebrek aan algemene web design cursussen.

Elke cursus wordt aangeboden als video-gebaseerde instructie, samen met geïntegreerde oefeningen en projecten. Er zijn geen instructeurs of interactie met andere studenten van de cursussen zijn eigen tempo. Cursussen kunnen worden gestopt en opnieuw bekeken op hetzelfde punt zonder verlies van gegevens of plaats.

Elke cursus wordt gepresenteerd in een makkelijk te gebruiken video-scherm te bedienen. De website is gemakkelijk te lezen en te navigeren. De site maakt gebruik van drop-down menu’s die gemakkelijk kunnen worden bekeken.

Tutorial Interaction

Total Training niet beschikken over een aparte kennis of verwijzing support systeem.

Veel toepassingen, zoals Adobe CS4 producten worden gedekt. Een brede waaier van toepassing onderwerpen zijn beschikbaar. Enkele van de meest populaire toepassingen zijn onder meer Dreamweaver, Photoshop, Flash, Expression Web, en SharePoint.

Over het algemeen de Total Training educatieve dienst biedt vele cursussen voor een voordelig tarief. De video-instructie is van hoge kwaliteit en is gemakkelijk te gebruiken. De vele cursus onderwerpen dekken toonaangevende industriële toepassingen, waaronder Adobe CS4-producten. Veel cursussen zijn geïntegreerde oefeningen uit te voeren naast de video-instructie voor een grotere recall. Hoewel de cursussen zijn aanvraag gecentreerd, zijn veel algemene web design onderwerpen die niet in die kan worden gezien als een belangrijke tegenslag voor sommigen.

Makkelijk te gebruiken

kennis Ondersteuning

Dekking van de Leading Applications

Overzicht