wijnkoeler – NewAir AWC-330E 2017

Dit is een stevig gebouwde wijnkoeler die kan maximaal 33 standaard-size wijnflessen. De NewAir AWC – 330E’s compressor koelsysteem kan uitzonderlijk lage temperaturen te bereiken, waardoor het bijzonder geschikt voor het koelen van witte wijn en mousserende wijn. Het is ook een goede wijn koelkast voor degenen die verlangen om drie koelers te kopen en hebben een set op rood, een ander op wit en de laatste voor mousserende wijnen. En is ontworpen om te kunnen vreemd gevormde flessen allerlei tegemoet.

Overzicht

Deze wijn koelkast kan worden ingesteld om af te koelen 39-64 F, waardoor het in staat is ideaal koelen alle soorten wijn. Ook al is dit een single-zone koeler, dat betekent niet dat je niet kunt de meeste rood en wit op te slaan in één eenheid. De meeste koelers temperaturen variëren van plat en meestal koeler onderaan. U zult moeten experimenteren met dit toestel, maar u kunt waarschijnlijk uw rood naar de boven- en uw blanken aan de onderkant gezet te bereiken dienen temperaturen van ongeveer 55 tot 64 F. U hoeft alleen maar om uw digitale thermometer gebruiken om de regio’s te testen leren waar bepaalde wijnen zetten.

De NewAir AWC – 330E kan maximaal 33 standaard flessen. Het kan echter ook houden diverse vreemd gevormde flessen. Als je een plank trekken uit en draai het om, kan het grotere omtrek flessen te houden. Zijn diepte is bijna 20 inch, dus het kan ook geschikt voor ongewoon hoge flessen. De bodem bestaat uit een bak voor vreemd gevormde flessen of (maak je geen zorgen, zullen we niet vertellen) kleine tot middelgrote boxed wijnen. Het is een uitstekende keuze als u vaak vermaken met champagne of mousserende wijnen, omdat het lager is dan de meeste kunnen afkoelen.

Deze wijn koelkast is zwart van binnen en buiten met roestvrij-stalen deur trim. Binnen zijn moderne blauwe LED-verlichting. De deur is omkeerbaar om tegemoet te komen, waar u kunt ervoor kiezen om het te plaatsen. Het apparaat bevat wel een slot dat een afschrikmiddel voor kleine kinderen zou zijn, maar het kan gemakkelijk worden omzeild door een tiener of een volwassene. Zoals met de meeste vrijstaande koelers, deze wijnkoeler moet voldoende ventilatie om goed te laten werken.

De NewAir AWC – 330E is een van de beste single-zone wijnkoelers we hebben beoordeeld. De temperatuurinstelling kan een grote variëteit aan wijnen afkoelen tot de juiste serveertemperatuur, en zal goed werken in gebieden met warmere omgevingstemperaturen.