Windows-besturingssysteem reviews – Windows 7

Wil je een stabiele goed gebouwd besturingssysteem dat u op de verhuizing niet uit zullen houden wat u bezig bent en het beheren en het navigeren tussen meerdere programma’s in een handomdraai? Als u dit alles en nog veel meer willen, lees dan verder en zie wat Windows 7 voor elke gebruiker bieden heeft. Of dit de eerste keer is het gebruik van een computer of een computer fanatiek voor de jaren, dit besturingssysteem (OS) zal je niet teleurstellen zijn geweest .; Degenen onder jullie die vertrouwd zijn met Windows Vista zijn niet van plan om veel grafische veranderingen te zien, omdat Windows 7 is een schonere en meer stabiele versie van wat Vista had moeten zijn. Het is ontworpen om de dagelijkse gebruiker of grote kantoren tegemoet te komen. Dit OS zal iedereen blij met verbluffende visuals, behulpzaam snaps, pennen, knippen gereedschappen en nog veel meer te maken. De hoeveelheid RAM die nodig is om Windows Vista te draaien tegen een redelijk tarief niet goed zitten met de meeste gebruikers. Windows 7 heeft dezelfde eisen voor topprestaties, de meeste computers deze dagen worden geleverd met ten minste 2 GB RAM-geheugen, zodat dit geen probleem voor iedereen zou moeten zijn .; Microsoft heeft geleerd van hun fouten en heeft misschien wel hun meest stabiel besturingssysteem gemaakt. Uw computer is nog steeds om te crashen en lopen in incidentele problemen nu en dan, maar de algehele stabiliteit is verbeterd. Als uw systeem doet crash, Windows 7 heeft de mogelijkheid om te analyseren en erachter te komen wat de oorzaak van je falen van het systeem om te voorkomen dat hetzelfde type systeemstoring van terugkerende .; Als je ooit een bestand hebt gedownload en vergeten waar je het gered, je weet hoe frustrerend dat kan zijn. Met Windows Search kunt u een map of bestand te vinden, zelfs als je niet weet of onthoud de oorspronkelijke naam. U kunt ook zoeken naar Help-onderwerpen uit dezelfde zoekbalk voor een beetje extra hulp .; opvallende kenmerken

Thuis en op kantoor

Microsoft heeft het bedrag van de versies beschikbaar voor Windows 7 gecondenseerd tot drie gemakkelijk te besturingssystemen te gebruiken. Windows 7 Home Premium zal komen met de meeste computers. Deze versie is ontworpen om de gemiddelde gebruiker tevreden, met de mogelijkheid om vrijwel elk programma uitvoert, toegang tot het internet en voer een van de populaire toepassingen. De ouderlijk toezicht Soortgelijke Vista, maar met enkele updates ouders kunnen nu nog diep in wat toegankelijk voor elke gebruiker op de computer en die de beheersing. Met activiteitenverslagen, online contact management en nog veel meer zul je nooit zorgen te maken over wat je kinderen doen wanneer u weg bent .; Sommige van de meer geavanceerde functies, zoals domein toevoegen, BitLocker, Windows XP-modus en een paar anderen zijn alleen toegankelijk met Windows 7 Professional en Ultimate. Deze twee versies van Windows 7 zijn gemaakt voor iedereen die wil een beetje meer dan de gemiddelde gebruiker te doen. Bedrijven en geavanceerde computer gebruikers zullen de extra beveiliging, geavanceerde netwerken en zelfs taalopties die ze nodig hebben om te blijven bewegen in de Professional en Ultimate versies vinden .; Windows 7 Ultimate is bedoeld voor grote, internationale organisaties en bevat alle functies in de Professional-versie. Om de compatibiliteit te verhogen, kan het werken met Windows XP naar een programma van Microsoft te bieden zonder het gebruik van meerdere besturingssystemen heeft uitgevoerd. Net als Vista Enterprise, Windows 7 wordt geleverd met meerdere talen interfaces voor de toegang tot een van de 35 talen, dit stelt gebruikers in staat om te schakelen tussen talen zonder extra add-ons.

HomeGroup is een nieuwe multimedia-functie in Windows 7. Met deze eenvoudige tool, zult u in staat om verbinding te maken met iedereen op uw netwerk, foto’s delen, films, muziek en andere media die u wenst. Met nieuwe formaten voor het afspelen van films en muziek zoals H.264-video en AAC audio-bestanden, Windows Media Player 12 is nu klaar voor de meeste alles wat je kunt gooien in. Met de nieuwe Jump List u toegang tot uw favoriete multimedia bestanden zonder ooit zelfs het openen van het programma. Een ander leuk HomeGroup add-on is de mogelijkheid om een ​​tv-tunerkaart in uw systeem geïnstalleerd. Mis nooit meer uw favoriete programma’s weer.

Microsoft ingegaan op de meer dan uitgebreid gebruik van UAC (User Account Control) iedereen in wanneer het proberen om vrijwel alles op Vista do liep. Iedereen herinnert zich de vervelende pop-up venster elke keer als je wilde iets te downloaden, een nieuw programma of een andere taak te installeren. Microsoft had het juiste idee voor het houden van uw systeem veilig en zeker, ze kwamen over op de verkeerde manier. Met Windows 7 kunt u bepalen hoe vaak deze vervelende pop-up vensters verschijnen of als ze lijken helemaal met de configuratie gleed bar die u toelaat om te kiezen uit vier niveaus van UAC bescherming. U zult ook in staat zijn om user accounts te beheren met veel meer details voor kinderen en anderen die dezelfde computer kunnen gebruiken .; Microsoft zorgt voor automatische updates, zodat u de beveiliging van uw systeem kunt beheren en worden op de top van de dingen elke keer dat u de computer opstart. Een geavanceerde functie voor extra veiligheid is BitLocker Drive Encryption, dit beveiligt gegevens in geval van een PC of laptop diefstal. Windows ook bijgewerkt BitLocker BitLocker-to-go, die gebruikers in staat stelt om gegevens te coderen op een USB-stick of een ander draagbaar apparaat op te nemen.

Windows 7 is voorzien van een netwerk voor iedereen gemakkelijk gemaakt, niet alleen de computer savvy gebruikers die er zijn. Lokaliseren en de toegang tot netwerken is niet langer een groot proces. Met de nieuwe mogelijkheid Windows 7 om netwerken te lokaliseren je ze snel te vinden en in staat zijn om verbinding te maken zonder problemen, echter, als je geconfronteerd met een probleem, volg de wizard stap-voor-stap voor het lokaliseren en de oprichting van een netwerk .; Bibliotheken zijn een andere nieuwe functie die het mogelijk maakt de gebruiker om het woord Personal voegen voor elke map om onderscheid te maken tussen publieke en persoonlijke documenten. U kunt dan deze persoonlijke en openbare stukken en voeg ze toe in een enkele map voor een veel schonere kijken en beter beheersbaar netwerk .; HomeGroup is een ander kenmerk dat netwerken eenvoudig en leuk maakt. U kunt installeren en gebruiken printers met een paar klikken en delen van alle media-bestand via een thuisnetwerk. We hadden niet als dat iedereen met behulp van HomeGroup moet worden met Windows 7 of ze kunnen geen toegang tot uw gegevens .; Als je werkt voor een bedrijf die u toelaat om thuis te werken door toegang op afstand, moet je geen problemen met de toegang Windows 7 hebt, kunt u op afstand in, ongeacht wat OS u uitvoert, testten we de toegang op afstand uitvoeren van een XP en Vista versie van Windows met geen enkel probleem. Je zal niet in staat zijn om een ​​deel van het gebruiksgemak functies, zoals de Aero Shake en andere Windows 7 alleen kenmerkt gebruiken. Echter, de algehele prestaties wanneer u de afstandsbediening in is erg glad, de meeste programma’s hebben geen probleem lopen en er is zeer weinig vertraging.

Windows 7 is gemaakt om een ​​gebruiksvriendelijke, eenvoudig te gebruiken besturingssysteem dat iedereen kan achterhalen en te gebruiken zonder enige voorafgaande computer vaardigheden. Een van de opvallende functies die Windows 7 zo gemakkelijk te gebruiken zou de Snapping tool, een tool die u toelaat om een ​​venster te slepen aan de ene kant van het scherm of de andere om het te maken de helft van de grootte van het scherm maakt. Degenen onder u die graag vergelijkingen doen, artikelen schrijven of iets dat vereist meerdere programma’s tegelijk open te doen, zal de snapping gereedschap levensreddend zijn .; Een ander kenmerk dat Windows 7 zo gebruiksvriendelijk maakt is de mogelijkheid om een ​​programma vastmaken aan je start menu of de taakbalk, dit zorgt voor snelle toegang tot uw meest gebruikte programma’s. Samen met de mogelijkheid om uw favoriete programma’s pin, hielden we de functie Jump List, deze functie kunt u rechts op een willekeurig programma op de taakbalk en Jump Lists brengt u recht om de documenten, foto’s, liedjes, of websites die u het meest gebruikt onlangs of degene die het vaakst gebruikt u .; Een ding dat Microsoft bracht terug van Vista die het zoekproces vereenvoudigt is de functie Windows Search. Zoek een bestand op uw systeem, van muziek tot een papier dat u klaar met het schrijven voor school, op zoek naar het op dezelfde manier zou je zoeken naar iets op het web en Windows 7 zal de rest doen.

multimedia

Iedereen heeft keek over Windows 7 met een fijne kam. Niemand wil de nieuwste en beste OS te krijgen en erachter te komen het is een teleurstelling. Vanaf de eerste dag van de beta-testen tot de definitieve release datum vragen en zorgen zijn gieten in het kantoor van Microsoft. Er is een antwoord op elke vraag die u kan hebben en als er niet, wel zijn er tal van manieren om een ​​greep van iemand te krijgen en vind de antwoorden die je zoekt. Samen met telefoonnummers, e-mail, online help, interne hulp en wizards je moet geen probleem om de antwoorden die u zoeken.

Als u een besturingssysteem dat heeft gewerkt dan zijn wil tot het loopt als iedereen denkt het zou moeten, dan Windows 7 is het besturingssysteem voor u. Met geweldige functies die maakt het werk een eitje, geïntegreerde hulp voor gebruiksgemak en een meer stabiele en betrouwbare OS, is er geen betere keuze dan Windows 7. Het is hier en hoofden draaien rond de wereld. Echter, als je er niet van overtuigd dat Windows 7 is het besturingssysteem voor u, zorg ervoor om te controleren onze andere Windows-besturingssysteem beoordelingen.

veiligheid

Netwerken

Makkelijk te gebruiken

Technische hulp / ondersteuning

Overzicht