windows emulator software – CrossOver 2017

De derde en laatste product op onze line-up van de beste Windows-emulators is CrossOver XI door CodeWeavers. Terwijl de meeste van de producten in deze markt focus op het creëren van een tweede “virtual machine”, dat gelijktijdig wordt uitgevoerd met het besturingssysteem naar keuze, CrossOver kunt u afzonderlijke Windows-programma’s in uw eigen Mac-omgeving draaien.

Kenmerken & emulatie

Deze methode van emulatie is een vertrouwd voor gebruikers van Linux-besturingssysteem, want het is voornamelijk gebaseerd op het open-source Windows-emulator genaamd WIJN. CodeWeavers ‘CrossOver werkt door het aanpassen van individuele Windows-applicaties te werken op uw Mac-computer, in plaats van het creëren van een instantie van een Windows-besturingssysteem op de Macintosh-bureaublad. Het voordeel van deze methode is het veel minder ruimte, rekenkracht en configuratie vereist; Maar het nadeel is dat, omdat het werkt op een application-to-application basis, over de verenigbaarheid ervan is zeer beperkt.

Tenzij je werkt aan het bloeden rand van de huidige technologie, zal CrossOver XI alle emulatie functies die u nodig hebt op een individuele aanvraag basis te leveren. Het werkt op de meeste gangbare besturingssystemen, waaronder Mac OSX Lion en Windows 7. Helaas is het niet breken in de nieuwe besturingssystemen zo vaak, en het biedt geen ondersteuning voor OSX Mountain Lion of Windows 8.

Zoals hierboven vermeld, het belangrijkste nadeel van een emulator zoals CrossOver XI is de afhankelijkheid van individuele aanpassingen. Als u nodig hebt om een ​​obscure Windows-only toepassing uit te voeren en CrossOver is niet compatibel met het, je bent pech. Als je gaat om het runnen van een groot aantal Windows-specifieke toepassingen, zult u beter af het kiezen van een catch-all emulator zijn.

Sinds CrossOver XI werkt op individuele aanvragen in plaats van het creëren van een instantie van een compleet besturingssysteem, het kost veel minder van een tol op uw computer. Het heeft nog steeds een aantal van dezelfde basis hardware eisen sommige van de grotere Windows emulatoren – zoals 2 GB RAM – al efficiënter gebruik maakt van de toegekende middelen is. We waren onder de indruk van een lage impact CrossOver op ons systeem tijdens onze test.

Windows-applicaties op je Mac met CrossOver is net zo makkelijk als het downloaden van een patch en te klikken op “Run.” CrossOver XI is echt de makkelijkste Windows emulator te gebruiken, omdat het naadloos integreert met uw Macintosh-omgeving. Er is geen extra venster, geen vereiste reboot, en geen aparte installatie; alles wat je nodig zal lopen binnen uw bestaande Mac-omgeving.

prestatie

CrossOver XI door CodeWeavers is een kleinere product dan veel van de andere emulators op onze line-up, en als zodanig, hun klantenservice is iets minder robuust. Terwijl u nog steeds antwoorden op uw vragen via FAQ’s en tutorials, hun e-mail ondersteuning is traag en je moet een extra vergoeding betalen om de toegang tot hun telefonische ondersteuning lijnen te krijgen.

De kleinere omvang en de eenvoudige integratie van CrossOver XI kan zich beroepen op een aantal, maar uiteindelijk is deze toepassing te beperkt in zijn mogelijkheden om te concurreren met onze top-ranked emulators. Hoewel het is handig op plaatsen, die het gebrek aan compatibiliteit houdt CrossOver XI terug in onze ranglijst.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht