windows phone – Nokia Lumia 928 2017

Wanneer Nokia begin 2013 haar Lumia 928 uitgebracht, de telefoon verdiende veel lof. Een Verizon exclusieve, het zat vol een camera die kon imponeren in alle soorten van licht, een processor die de Windows Phone 8-besturingssysteem kan verwerken zonder een beat te missen, en een scherm scherp genoeg dat je nooit zorgen te maken over pixelation. Het is misschien niet goed is vergaan tegen Android of iOS-smartphones in één-op-één-vergelijkingen, maar onder Windows-telefoons, de 928 leidde het peloton.

Ontwerp

Vandaag de dag zijn nieuwere apparaten van Nokia de voormalige vlaggenschip likte. De Lumia 928 heeft niet meer de sterkste processor of de rijkste feature set. Het is echter nog steeds een geweldige telefoon, dank in geen klein deel aan het display en de camera, dat is waarom het nog steeds onze Top Tien verdient Beoordelingen Bronze Award.

De Lumia 928 is voorzien van Nokia’s inmiddels bekende polycarbonaat unibody chassis: een sterk en stevig kunststof frame dat slank uitziet en kan een verrassende hoeveelheid van de straf te nemen. Waar Lumia modellen komen vaak in een verscheidenheid van kleuren, de 928 is enkel verkrijgbaar in zwart of wit, met scherpere hoeken dan veel van zijn voorgangers. Het resultaat is een ingetogen, hoekige design dat in en uit zakken kan glijden met gemak, ondanks de toegevoegde heft.

De voorkant van de telefoon wordt gedomineerd door een 4,5-inch AMOLED display. De AMOLED-technologie geeft het scherm abysmally diepe zwarttinten die smelten in de ring. Het scherm heeft de neiging te vervagen in fel zonlicht, maar anti-glare coating Nokia’s zorgt ervoor dat dingen leesbaar. Ondertussen, door de verpakking 1280 x 768 in 4,5 inch van de ruimte, de telefoon biedt een pixeldichtheid van 334ppi – meer dan scherp genoeg om individuele pixels onzichtbaar en geven u glinsterende tekst en satijnachtige-vloeiende beelden.

Nokia is een bedrijf dat bekend staat om zijn camera telefoons ‘. Met een indrukwekkende één ingepakt in zijn weliswaar omvangrijk frame, de Lumia 928 is een waardige deelnemer in onze line-up van Windows telefoon reviews. De 8.7-megapixel shooter biedt optische beeldstabilisatie en Carl Zeiss lenzen, zodat u kunt verwachten heldere, levendige foto’s elke keer dat u op de sluiterknop.

De beste camera’s kunnen grote beelden in alle lichtomstandigheden vast te leggen, en met een ƒ / 2.0 diafragma in de ene hand en een xenon flitser in de andere, wordt deze telefoon klaar voor het nachtleven. Openingen worden gemeten in F-stops, met kleinere aantallen neerkomt op grotere openingen die meer licht op de sensor van de camera’s mogelijk te maken. De meeste telefoon camera’s bieden een ƒ / 2.4 of ƒ / 2.2 diafragma; de Lumia 928’s ƒ / 2.0 is relatief groot. Door het vastleggen van meer licht uit de omgeving, zijn ‘s nachts en indoor foto’s zijn veel scherper dan wat veel andere telefoons bieden. En dankzij de xenon flitser – hetzelfde type lamp gebruikt in de point-and-shoot camera’s – je kunt zelfs de donkerste kamers te verlichten.

camera’s

Zo solide als de 928’s camera hardware, zijn gemaakt des te indrukwekkender met Nokia’s Smart Camera-app. Smart Camera is een software suite die geeft je controle over instellingen zoals ISO, witbalans en sluitertijd. Met behulp van eenvoudige en mooie controles op het scherm, kunt u de instellingen op de automatische verlaten of handmatig tweaken hen, het krijgen van een real-time kijken naar de resultaten.

Zelfs de beste telefoon is weinig meer dan een blok van plastic in je zak als het loopt uit sap. De batterij van de 928 is hetzelfde 2000mAh cel die u in de meeste Nokia Lumia modellen vindt. U zult het zelfde 6 tot 7 uur continu surfen op het web en het afspelen van video te krijgen zoals je zou doen met die modellen, maar zowel stand-by en gesprekstijd zijn verbeterd. Met het scherm uit, zult u in staat om vrienden op stand-by om te praten voor maximaal 17 uur achter, en laat de telefoon voor meer dan drie weken vast. Natuurlijk, met push-notificaties, GPS-tracking en andere power-sucking apps op de achtergrond draaien, zal je ervaringen variëren, maar verwachten dat het te maken door middel van een dag zonder zorgen te maken over willekeurige shutdowns.

De Lumia 928 grootste zwakte is de teleurstelling van een processor. Dual-core chips zijn niet nieuw, en de 928’s 1,5 GHz CPU heeft veel van het gezicht van de tijd te zien in vele verschillende Nokia-telefoons. Er is niets inherent slecht over de processor, maar in de moderne smartphone markt, er is niets in het bijzonder geweldig over het, ook niet. Windows Phone 8 zal goed werken, en de standaard apps zal prachtig animeren, maar verwacht vertraging van meer hardware-intensieve apps en games – stotteren, framerate drops en zelfs af en toe bevriezen.

Alles wat we gewend zijn van onze smartphones is aanwezig in de Lumia 928, van basics zoals een kompas, gyroscoop en accelerometer, om meer niche-functies, zoals een Near Field Communication-chip, die gegevensoverdracht mogelijk maakt wanneer u de telefoon vast te houden aan een compatibele scanner. Een paar dingen die we hadden gewild om te zien ontbreken – andere Lumia modellen, bijvoorbeeld, sport FM tuners waarmee u naar de radio luisteren vanaf uw telefoon, maar de 928 mist één. Al met al, echter, zult u in staat om de meeste van de telefoon en de accessoires maken zonder het gevoel alsof je uit je mist op de nieuwste gadgets.

De Nokia Lumia 928 is ongetwijfeld een goede keuze voor elke Verizon klant die een Windows-telefoon wil in hun zak. Het is solide, heeft een prachtig scherm en heeft een camera die andere opties van de vervoerder te schande zet. Toegegeven, de processor heeft meer dan een paar grijze haren, maar als je jeuk bent naar de Windows Phone 8 ervaring en wilt toegang tot Big Red de dekking, het is onze hands-down aanbeveling.

Batterijduur

interne Specs

Kenmerken

Overzicht