wordpress hosting – HostMonster, 2017

Onbeperkte opslagruimte met HostMonster’s blog web hosting service kunt u hosten zoveel bestanden als u nodig hebt om voor uw website. Dit kan onder meer foto’s, video’s en audio-bestanden die u aan uw lezers. Bepaalde beperkingen zijn van toepassing op de aard van de bestanden die u kunt opslaan, maar, zoals gedicteerd door de voorwaarden in dienst van het bedrijf.

HostMonster geeft u ook onbeperkt domein hosting met uw blog hosting plan. Dit betekent dat u kunt zoveel websites als je wilt, alles onder één hosting account, zonder extra maandelijkse kosten te betalen. Subdomein hosting is onbeperkt ook. Subdomeinen geven u de mogelijkheid om verschillende websites onder één domein, dat is handig als u meerdere onderwerpen of wilt u een forum of foto galerij.

Als u al een bestaande website, kunt u eenvoudig de bestanden Hostmonster’s blog hosting site overdragen met gratis FTP opgenomen in de maandelijkse kosten. Dit is een gemakkelijke manier om uw bestanden naar de nieuwe server, maar u een FTP-programma op uw computer is geïnstalleerd om het te gebruiken nodig. De dienst biedt ook blog ondersteuning voor populaire blogging platformen, waaronder WordPress sites.

HostMonster biedt site statistieken en logbestanden als onderdeel van haar blog web hosting pakket. Zo kunt u bij te houden van wat er gebeurt achter de schermen op het gebied van verkeer en server problemen te houden. Dit kan echter veel informatie te veel van het goede zijn, tenzij u bekend bent met het hebben van een dergelijke hands-on controle over uw website of blog bent.

Terwijl HostMonster biedt onbeperkte e-mail ondersteuning, met inbegrip van IMAP en POP3, het omvat niet autoresponders, waarmee u het opzetten van een automatisch antwoord op inkomende berichten. Het maakt bieden drie verschillende webmail opties, hoewel, zodat u niet uw eigen e-mail client nodig.

HostMonster is een goede keuze als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken en uiterst aanpasbare blog hosting service. Zijn onbeperkt domein hosting en schijfruimte geeft uw website voldoende ruimte om te groeien. Dit hosting service biedt tal van gegevens en statistieken, met inbegrip van logbestanden, om u te laten de gaten houden over elk aspect van uw site.