youtube naar converter software avi – Audials Tunebite Youtube to AVI Converter

Audials Tunebite 9 Premium kunnen YouTube-video’s downloaden en de bestanden te converteren naar een meer populaire formaat. Deze YouTube naar AVI converter software detecteert automatisch wanneer u een YouTube-video in een internet browser te bekijken en de nodige informatie om een ​​download en conversie beginnen te importeren. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van bestandsformaat outputs, met inbegrip van het AVI-bestandsformaat.

Kenmerken

Wat uw persoonlijke of professionele belangen zou kunnen zijn, je bent zeker een YouTube-video die u wilt opslaan op uw harde schijf tegenkomen. Echter, YouTube-video’s niet direct worden opgeslagen, net als vele beelden online. Om een ​​YouTube-video op te slaan, krijg je een extra applicatie nodig. Omdat de meeste YouTube-video’s gebruik maken van de Adobe Flash video-bestandsformaat, moet u het bestand te converteren naar een meer populaire formaat. De Audio Video Interleave (AVI) is één van de meest populaire video-formaten en is compatibel met de meeste mediaspelers en videobewerkingssoftware.

Nadat u de Audials Tunebite software te downloaden, te vinden op het icoon dat zegt: “Capture.” Dit opent een melding dat er een plugin downloaden, zodat de software video’s van YouTube kan vastleggen. Dit zal een paar minuten duren, en het is een extra stap die de meeste andere soortgelijke toepassingen niet hebben.

Nadat de plugin is gedownload, opent een internet browser en vind de YouTube-pagina met de video die je wilt downloaden en converteren. U kunt een internet browser, met inbegrip van Internet Explorer en Firefox te gebruiken. De URL en informatie zal worden gedetecteerd en direct ingevoerd in de YouTube naar AVI converter applicatie. De informatie wordt weergegeven op de interface. Start de conversie door het selecteren van de output formaat en te klikken op het pictogram “Start”. De download en conversie proces is zeer snel. Het uiteindelijke bestand wordt weergegeven in het venster op de interface. U kunt ook deze YouTube-video te gebruiken om AVI converter om de video’s die je hebt gedownload bekijken.

In aanvulling op het omzetten van YouTube-video’s naar AVI bestanden, kan deze software om te zetten in een groot scala aan audio- en videoformaten. De applicatie heeft presets voor populaire mobiele apparaten en gaming systemen, zoals iPods en Play Stations. Dit maakt het conversieproces veel sneller en gemakkelijker. Het heeft ook andere bestandsformaat outputs, met inbegrip van de volgende

Deze YouTube naar AVI converter is eenvoudig te gebruiken. De interface heeft twee belangrijke vensters: Converter en Capture. Het downloaden en het omzetten is een snel en moeiteloos proces. Echter, voordat u een video kunt downloaden, moet je een extra plugin te downloaden. Deze stap maakt dit formaat toepassing YouTube video converter AVI een beetje moeilijker te gebruiken dan andere toepassingen.

Makkelijk te gebruiken

De fabrikanten van deze YouTube naar AVI converter applicatie beheren van een e-mailadres voor klantenondersteuning. De website heeft ook een sectie met veelgestelde vragen en een gebruikersforum. Wanneer we het e-mailadres getest, kregen we reacties binnen enkele werkdagen.

De Audials Tunebite 9 Premium applicatie zal snel downloaden en converteren van YouTube video’s naar verschillende audio- en videoformaten, waaronder het AVI-formaat. Deze YouTube naar AVI software herkent automatisch importeren alle informatie van de YouTube-video’s die je zien als je surfen op het web.

Help en ondersteuning

Overzicht