youtube naar iPod Converter – AllMyTube Youtube to iPod Converter

De AllMyTube YouTube to iPod Converter is boordevol fantastische functies die het een waar genot om te gebruiken te maken. Maar de eenvoudige interface en mooi en nuttig video sniffer zijn wat apart gezet deze iPod converter van de concurrentie. Met deze YouTube to iPod Converter, zult u in staat om al uw favoriete online YouTube-video’s te downloaden. Van de video van uw nichtje voetballen met die hilarische beetje je vriend geüpload naar de frat partij, kun je al je favoriete videoclips op te slaan op uw telefoon. De uitstekende kwaliteit van de output, evenals het gebruiksgemak, maken het AllMyTube toepassing een van de beste in de wereld.

Kenmerken

Het vinden van de perfecte YouTube to iPod Converter kan een zeer moeilijke taak. Van educatieve snippets om familie vakanties, er is gewoon iets voor iedereen op YouTube, en het is moeilijk om te weten welke converters zal best helpen u downloaden en opslaan van uw favoriete YouTube-video’s. AllMyTube biedt functie die het gemakkelijk maken om de video’s die u wilt converteren.

Deze YouTube to iPod Converter zal constant draait in de achtergrond van uw internet browser zoals u surfen op het web. Nadat u een video te bekijken op een website, zal de optie om de video te downloaden worden weergegeven in de interface van de software. Dit betekent dat u op het web de hele dag surfen en ga dan terug en klikt u op de video’s die u wilt downloaden. U kunt alle video’s in een keer of slechts een of twee van uw favorieten op te slaan. Dit maakt het downloaden en converteren van video’s eenvoudig en zonder stress.

Als u al precies weet welke video die je wilt downloaden en op te slaan, dit YouTube to iPod applicatie heeft ook opties. U kunt gewoon plak de URL of een link in de interface, en het zal te downloaden en opslaan van de video in welk bestandsformaat uitgang u kiest. Er zijn zelfs batch download opties om meerdere video’s in te voeren en download ze allemaal tegelijk.

Download opties zijn niet exclusief voor YouTube. Andere diensten, zoals Hulu en MySpace zijn beschikbaar voor download met deze YouTube to iPod Converter; echter, moet u zich houden aan wetten op het auteursrecht wanneer je video’s te downloaden. Het overtreden van deze wetten kunnen worden bestraft met boetes en zelfs gevangenisstraf toen veroordeeld.

Je hebt ook de mogelijkheid om video’s die al op uw computer worden opgeslagen om te zetten. Je hoeft niet om gewoon gebruik maken van online video’s. Het omzetten van video’s naar andere bestandsformaten zal u toelaten om clips te verplaatsen van uw computer naar uw iPod en andere apparaten. Deze video converter heeft niet de mogelijkheid om de productie FLV of AVI-bestanden.

Makkelijk te gebruiken

Deze iPod video converter is zeer eenvoudig te gebruiken. De interface is overzichtelijk en duidelijk gelabeld, en het downloaden van de software duurt bijna geen tijd bij allen. De interface eigenlijk slechts betrekking heeft op een klein deel van het scherm, in plaats van het hele scherm. Het eenvoudige maar elegante ontwerp is een van de meest effectieve lay-outs die we hebben gezien. Het selecteren van video-output formaten en locaties is het belangrijkste onderdeel van het downloaden en deze YouTube to iPod Converter richt zich op de basics.

Dit is waar de AllMyTube YouTube to iPod Converter echt schijnt. Met nary een watermerk of blip in de videokwaliteit, zult u van de output van deze toepassing. Veel YouTube-video’s zijn al erg korrelig en natuurlijk gemaakt door amateur-filmers. Gelukkig met deze YouTube to iPod Converter, zult u geen zorgen te maken over het verliezen van enige kwaliteit tijdens het conversieproces.

Als u over eventuele problemen ondervindt bij het gebruik van deze YouTube-video’s naar de iPod converter, dan kunt u contact opnemen met de fabrikant door middel van een e-mailadres of online formulier. Toen we bereikt om het bedrijf, kregen we een grondige antwoorden op al onze vragen na ongeveer een dag. De applicatie is zo eenvoudig te gebruiken, is het onwaarschijnlijk dat je nodig hebt om te vragen om hulp. De website bevat ook delen van veelgestelde vragen en handleidingen van de instructie.

De AllMyTube YouTube to iPod Converter is een van de beste toepassingen die we beoordeeld. De uitstekende kwaliteit en eenvoudige interface maken het gebruik van deze applicatie snel en gemakkelijk. We houden van de interface en de video-sniffer die al uw favoriete video’s detecteert. De prachtige conversie kwaliteit maakt AllMyTube onderscheiden van de rest.

conversie Kwaliteit

Help en ondersteuning

Overzicht