youtube naar mp3 converter software – Digital Media

De Digital Media Converter Pro applicatie te downloaden en converteren van een YouTube-video van een verscheidenheid aan bestandsformaten, waaronder MP3s.The proces is snel en eenvoudig. Ten eerste, kopieer en plak de link van de YouTube-video in de software en start de download. Wanneer de video is gedownload, zal de software de video te converteren naar de bestandsindeling van uw keuze. De YouTube to MP3 Converter software heeft ook een paar audio-cd rippen en branden opties.

Overzicht

Bij het surfen op het internet bent u bijna zeker om YouTube-video’s die u zult willen blijven vinden. Of het nu de nieuwste viral video van een tap-dansende kat of een corporate training video, zijn er een aantal video’s je wilt downloaden naar uw computer.

De meeste YouTube-video’s maken gebruik van een Adobe Flash-bestandsformaat. Je kunt niet zomaar de video’s op te slaan; krijg je een extra applicatie nodig. Deze YouTube to MP3 Converter software zal de video’s downloaden en deze vervolgens omzetten in een verscheidenheid van verschillende bestandsformaten, waaronder MP3. Dit is één van de meest populaire audio-bestandsformaten. Het is compatibel met de meeste digitale audio-apparaten en kan worden geëxporteerd naar MP3-spelers en mobiele telefoons, of in iTunes op een iPod geïmporteerd en overgedragen.

Na het downloaden van Digital Media Converter Pro, vinden de YouTube-video die je wilt downloaden. Deze URL moet rechtstreeks afkomstig zijn van YouTube.com. Het kan niet een adres naar een andere site waar een link wordt ingesloten. Kopieer de URL in het venster in de software. De download proces begint wanneer u klikt op “Add.” Nadat het bestand is gedownload, selecteert u het pictogram aan de bovenkant van het scherm dat zegt: “Convert”. U kunt dit venster gebruiken om de YouTube-video te converteren naar een MP3-bestand formaat of een verscheidenheid van andere formaten.

Dit proces in twee stappen is een beetje moeilijker en ingewikkelder dan sommige andere soortgelijke YouTube-video naar MP3 converter applicaties. Sommige applicaties te downloaden en de video’s converteren op hetzelfde moment. De interface van deze software is eenvoudig te gebruiken en het proces niet te moeilijk.

In aanvulling op online video’s, kan Digital Media Converter Pro een grote selectie van bestandsformaten die reeds op uw harde schijf zijn om te zetten. Dit geldt ook voor gekopieerde dvd’s of andere video’s. De selectie van bestandsformaten is enorm, maar sommige van de meer populaire opties omvatten de volgende

Deze snelle YouTube to MP3 Converter software is eenvoudig te gebruiken. Alle opties zijn duidelijk gemarkeerd en gemakkelijk bereikbaar. Het downloaden van een YouTube-video bestaat uit twee korte stappen: het downloaden en te converteren naar een bruikbaar bestandsformaat.

De fabrikanten van deze YouTube to MP3 Converter software beheren van een e-mailadres en het forum van een gebruiker voor klantenondersteuning. Toen we een e-mail met een paar vragen, het duurde enkele werkdagen een antwoord te ontvangen. De software is vrij gemakkelijk te gebruiken, dus het is onwaarschijnlijk dat je nodig hebt om contact op met de klantenservice.

Deze YouTube to MP3 Converter heeft een duidelijke en intuïtieve interface. De Digital Media Converter Pro zal downloaden, opslaan en converteren van YouTube video’s op uw computer. Nadat de video is geconverteerd kunt u deze exporteren naar uw mobiele telefoon of ander mobiel luisteren apparaat.