youtube naar mp4 converter – Wondershare YouTube Downloader

Het internet is vol met interessante, hilarische en onbetaalbaar video’s. Met de hulp van een YouTube naar MP4 converter, kunt u deze downloaden en bekijk ze op multimedia-apparaten of personal computers zonder de noodzaak van toegang tot internet of de zorg dat iemand ze offline te nemen. Om buiten een internet browser te spelen, moet de meeste online video’s worden omgezet van het FLV formaat naar MP4, een formaat met veel bredere steun. Helaas zijn niet alle video-converters gelijk geschapen, en post-conversie video kwaliteit kan enorm variëren. Als je echt wilt om de verbaasde uitdrukking op het gezicht van die baby vast te leggen zonder vervaging, stretching, of kleur verlies, vindt u de Wondershare YouTube Downloader wilt. Scherpe video conversie en een goede user interface maken dit product een van de beste in de wereld.

Kenmerken

Om u te helpen het downloaden van de video clips die u wilt, dit YouTube naar MP4 converter maakt gebruik van een ingebouwde sniffer die video’s direct pakt uit het internet terwijl u surft. Telkens wanneer de sniffer een filmbestand vindt, zal een klein venster pop-up in de linkerbenedenhoek van het scherm, samen met een kleine video clip en een beetje ding-dong geluidseffect dat je kunt uitschakelen in het instellingenmenu. U kunt kiezen uit “downloaden” of “skip” voor elke gevangen video. Het komt misschien als een ergernis voor sommige mensen dat de sniffer niet filteren reclame video’s en is niet 100% consistent in het opsporen van dossiers van belang. Dit vlekkerige prestaties niet schadelijk is voor de algemene werking van de software, want het ondersteunt ook een URL copy / paste-optie die de sniffer naar een specifieke YouTube-webpagina zal leiden zonder te trekken up van alle advertenties. Hoewel het is onvolmaakt, we willen graag de sniffer, omdat het stelt u in staat om het internet normaal bladeren, en in onze tests was het over het algemeen juist bij het vastleggen van de video’s die we wilden om te downloaden. Als u besluit dat u liever werken zonder dat de blokkering van de sniffer door te klikken op de sonar knop in de linkerbovenhoek. De video sniffer is compatibel met andere dan YouTube verschillende websites, waaronder de volgende

Batch downloaden steun voor dit YouTube naar MP4 converter is indrukwekkend, waardoor het downloaden van meerdere bestanden tegelijkertijd met een redelijke snelheid. Om een ​​download te stoppen zonder te annuleren, is er een knop boven de video wachtrij. Om het downloaden te hervatten, klikt u op de “Restart” knop. De download zal gaan van de plaats waar hij was gebleven. Net als de meeste andere YouTube naar MP4 converters, ondersteuning voor batch-conversie is minder uitgebreid dan batch te downloaden, aangezien het slechts één bestand kan omzetten in een tijd. Echter, het heeft wel een wachtrij die conversie taken automatisch uitvoert. In tegenstelling tot de stop en herstart knoppen in het tabblad download, als u een conversie te stoppen en opnieuw te starten zal het resetten. Als u niet wilt dat dit gebeurt, moet u op de “Pauze”. Video’s die je hebt gestopt worden niet automatisch geconverteerd.

Dit product is uitgerust om bestanden te converteren uit te voeren op bestanden die u op uw harde schijf hebt opgeslagen. Om dit te doen, ga direct naar het tabblad converteren en voeg een nieuw bestand. Een handige file manager met een ingebouwde in de film viewer zal verschijnen, wat het gemakkelijk maakt om de exacte bestand dat u zoekt.

We waren ook onder de indruk van de mogelijkheid om videobestanden te halen uit uw IE-cache, waar ze tijdelijk worden opgeslagen. Hiermee kunt u video’s die u op hebben gekeken in het verleden te zetten, zelfs als u overgeslagen op hen voor.

Dit product ondersteunt de meeste populaire video-indelingen in aanvulling op MP4, met uitzondering van de AVI. Voor optimale prestaties op multimedia-apparaten, deze YouTube naar MP4 converter wordt geleverd met meerdere vooraf ingestelde output opties zoals de iPod, Zune, Creative Zen, PSP, iPhone en de meeste andere mobiele telefoons.

Makkelijk te gebruiken

Het downloadpakket is snel te downloaden en eenvoudig te installeren. Je hoeft niet te weten alle trucs om dit YouTube naar MP4 converter op uw eigen computer.

De gebruikersinterface is eenvoudig en effectief bekleden slechts een klein deel van het scherm waar de meeste concurrenten vullen volledig. Het kleine venster formaat maakt het een ideale metgezel tijdens het surfen op het web, dat is precies wat het was bedoeld om te doen. Alle functies van de applicatie vallen onder een van de twee tabs, downloaden of converteren, die de lay-out eenvoudig te navigeren maakt. Knoppen zijn allemaal gelabeld en op de plek waar je intuïtief zou verwachten om ze te zien.

Zodra de software heeft gesnoven uit een video die u wilt, conversie naar een nieuw formaat is eenvoudig. Plus, heb je de mogelijkheid om de output bestand locatie te selecteren, zodat u zich geen zorgen te maken over het plukken van uw harde schijf apart op zoek naar de plaats waar het bestand wordt opgeslagen.

Hoewel het heeft goede eigenschappen en het is makkelijk genoeg om te gebruiken, de conversie kwaliteit maakt dit echt YouTube naar MP4 converter opvallen. Na het uitvoeren van verschillende tests, konden we geen onderscheid maken tussen de oorspronkelijke YouTube bestanden en de MP4-conversies. Er werden geen bijzonderheden verloren van de oorspronkelijke FLV video. Er was geen resizing of vervorming aan de hand. Het beste van alles, er was geen kleurverschuiving ook niet, en dat is zeer zeldzaam voor conversie naar MP4. Deze YouTube naar MP4 Converter is ideaal voor het behoud van die onbetaalbare momenten naar beneden naar de pixel.

Als u een technisch probleem hebt, de YouTube naar MP4 converter wordt geleverd met veelgestelde vragen, een aantal fundamentele tutorials, en een e-mailadres in het bijzonder complexe situaties. De website is voorzien van een online formulier voor het indienen van opmerkingen, vragen en klachten, met een belofte van de fabrikant om te reageren binnen 48 uur.

Deze YouTube naar MP4 converter is betrouwbaar en relatief eenvoudig te gebruiken. Het is ook goed voor het downloaden van YouTube-video’s zonder onderbreking regelmatig surfen op het internet, hoewel de geautomatiseerde video sniffer vervelend kan zijn. Pristine video conversie kwaliteit maakt dit product geweldig. Wij raden de Wondershare YouTube Downloader omdat het de beste en hoogste kwaliteit conversie beschikbaar.

conversie Kwaliteit

Help en ondersteuning

Overzicht