youtube to iPod Converter – Aiseesoft Streaming Video Recorder YouTube to iPod Converter

De Aiseesoft Streaming Video Recorder heeft een fatsoenlijke lijst van functies en kan u helpen downloaden en converteren YouTube-video’s en op te slaan op uw iPod. Anders dan de beste YouTube to iPod converters, downloaden functies van deze toepassing beperkt en veel moeilijker te gebruiken.

Overzicht

De onbetrouwbare aard van de video sniffer maakt dit YouTube to iPod Converter nogal moeilijk te gebruiken. De automatische video sniffer wordt verondersteld om alle video’s die u bekijkt identificeren en kunt u om ze te downloaden. De optie om een ​​URL in te voeren en hebben de video download is nog aanwezig. Echter, geen van deze functies werken goed genoeg op een regelmatige basis voor ons vertrouwen in het gebruik ervan te voelen. Als je dit doet YouTube to iPod Converter gebruiken, raden wij zeer voorzichtig en dubbele controle om ervoor te zorgen dat alle video’s werden gedetecteerd. Er is een grote kans dat het niet zal werken.

Als je een video te downloaden naar uw computer kunt krijgen, zijn er een aantal geavanceerde functies die deze YouTube converter. De batch-conversie-opties maken het proces van het vullen van uw iPod met multimedia zo veel eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen is het vinden van alle video’s die u wilt converteren en het opzetten van de bestemming en het bestandsformaat (de software ondersteunt een aantal van de meest gangbare formaten). Start het conversieproces en alles zal draaien, terwijl je andere taken uit te voeren. Nadat je alle video’s op uw computer, deze AVI naar MP4 converter, is erg handig en eenvoudig. Het is gewoon het downloaden proces dat is moeilijk.

Deze YouTube to iPod Converter heeft een aantal geavanceerde video-editing functies, waaronder enkele bijsnijden opties die niet vaak worden gezien in soortgelijke toepassingen. Deze opties maken het gebruik van deze iPod video converter veel aantrekkelijker.

De customer support opties zijn zeer beperkt, en zelfs de online informatie is algemeen en onvolledig. Toen we liep over problemen en vragen, we hadden geen enkele manier om het vinden van oplossingen.

De Aiseesoft Streaming Video Recorder heeft een aantal werkelijk fantastische functies en de interface is zo simpel. Maar de video snuiven en het downloaden van functies vertrekken dus veel te wensen over, het is moeilijk om te gebruiken. We wilden dat het een meer betrouwbare applicatie.