zonne-ovens – Sunflair 2017

De Sunflair Deluxe zon oven kun je koken in de buitenlucht, of terwijl je gaat kamperen of gewoon in uw eigen achtertuin. Het is ook een optie om toe te voegen aan uw voorbereiding op noodsituaties kit. Het heeft een groot kookoppervlak, waarmee u om te koken voor groepen van maximaal acht personen.

De zonne-kachel heeft twee grill rekken, zodat je er een voor het grillen en één voor pannen kunt gebruiken als je een grote maaltijd kookt, of beide voor het grillen tegelijk. De oven heeft ook een thermometer, een 3-pond round brander, twee siliconen potten en twee bakplaten. U kunt deze laden gebruiken om cookies, brownies en andere lekkernijen bakken.

Dit zonnekooktoestel niet zo heet als sommige anderen doen. Het kan alleen bereikt een maximum temperatuur van 285 graden Fahrenheit. Veel zonneovens temperaturen vergelijkbaar met die van een conventionele oven komen. De lagere maximum temperatuur op deze oven betekent alleen kan het langer duren om je eten te koken, als het doet met een slow cooker.

Afgezien van het koken accessoires die bij de Sunflair Deluxe zonne-fornuis, het is eigenlijk heel draagbaar. Het zonnereflector deel van het apparaat, roosters en ovenschalen alle collaps en past in een draagtas, waarop deze oven eenvoudig is om rond te bewegen en op te slaan. Toen stortte, de oven is slechts 2 x 15,5 x 19 inches.

Hoewel de bijgeleverde pannen maken dit een heftier systeem helemaal, doe de meegeleverde siliconen potten instorten tot slechts 2 centimeter, zodat ze eenvoudig op te slaan. De siliconen potten zijn ook veilig in de vaatwasser, magnetron en conventionele oven te zetten, zodat ze eenvoudig te reinigen en te gebruiken. Dit toestel heeft een standaard één jaar fabrieksgarantie en Sunflair steunt het ook met een 30-dagen geld-terug garantie.

De Sunflair Deluxe zon maakt gebruik van zonne-oven technologie van haar cel isolatie reflectoren om je eten te koken zonder het gebruik van elektriciteit of brandstof. Het heeft een groot kookoppervlak die u toelaat om te bakken, grill, koken of langzaam koken veel items. Je kunt het gebruiken voor op de camping of gewoon in het comfort van uw eigen achtertuin.