zonne-radio – Amerikaanse Rode Kruis Solar Radio – Top Tens

Het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 door Eton Corporation helpt u groen gaat, blijf veilig en spelen hard met zijn schitterende design en functies. Wij vonden de FR500 zo veel, in feite is our Top Tien Bronze Award winnaar in de categorie radio zonne-energie. Hoewel het een paar nadelen kan hebben, biedt het goed afgeronde functies die het veel nuttiger dan de meeste andere concurrerende radio’s.

Kenmerken

Deze zonne-radio functies AM 520-1700 KHz, FM 88-108 MHz en kortegolf 5800-12.200 KHz stations om u te rocken, ongeacht waar je leven neemt u mee. Als u in het land woont, kan radiostations moeilijker te vinden omdat het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 heeft slechts een stationaire antenne in plaats van een die kunnen worden verplaatst naar verschillende posities op te halen betere ontvangst.

Met een goedkeuring van het Amerikaanse Rode Kruis, weet je dat dit Eton radio gaat om veiligheidsvoorzieningen hebben. Het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 heeft ook zeven NOAA weer kanalen plus een Alert modus die u waarschuwt in het geval van een noodsituatie, zoals plotselinge overstromingen of een tornado waarschuwing. Dit is ideaal voor wandelaars, kajakkers of mensen die in Tornado Alley. De zonne-radio lijkt te slechte ontvangst hebben bij gebruik in de Alert-modus, dus verwacht niet dat een kristalhelder geluid.

Een andere veiligheidsfunctie die deze zonne-radio heeft een schrille SOS sirene te helpen reddingswerkers vind je wanneer je zijn verloren of gewond. Er is ook een rode LED signaallamp die kunnen worden gebruikt om te signaleren om hulp bij een noodsituatie. Het rode licht is ontworpen om een ​​helder licht werpen zonder verblinden je ‘s nachts.

Deze zonne-radio heeft bijna elke veiligheidsvoorziening die je kunt bedenken. U kunt zelfs uw mobiele telefoon op te laden met behulp van de zonne-radio’s oplaadsnoer. Het snoer niet daadwerkelijk te komen met het product in eerste instantie: je moet iets te Eton te sturen en te wachten voor hen om u uw koord te sturen. Terwijl dit proces lastig kan zijn, het is waarschijnlijk de beste manier om de kabel die compatibel is met uw specifieke telefoon te krijgen. Aan de andere kant, als je telefoons vaak of te wijzigen als je familie heeft een verscheidenheid aan modellen telefoons, de mobiele telefoon opladen functie zal naast nutteloos voor jou. Het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 zonne-radio zal ook niet iPhones opladen om wat voor reden. Het is misschien het beste om te gaan met een zonne-radio die een universele kabel als onze top pick, de Scorpion heeft zijn.

Deze zonne-radio bespaart ruimte in je rugzak, want er is geen noodzaak om een ​​zaklamp of een wekker te pakken. De reguliere zaklamp is helderder dan veel andere zonne-radio’s als gevolg van de vier LED-lampjes. De wekker is volledig geladen met snooze en slaap functies, voor het geval u slechts vijf minuten van shuteye.

Duurzaamheid

In elke noodsituatie wilt u een product dat zal werken. Gelukkig is de FR500 heeft een taaie buitenste behuizing die de delicate elektronica beschermt, net als de analoge wijzerplaten, tegen beschadiging. De slimme rubber pakkingen en pluggen schermen de zonne-radio tegen vocht, en de zonnecellen zijn gemaakt van onbreekbaar, waterdicht, glas-ingekapseld amorf materiaal. Dit betekent dat je in staat zijn om door de regen met zich tot op zekere hoogte. Maar de zonne-radio is niet submersible, dus een dunk in het meer is niet aan te raden. Als voor de rest van het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500, doen de knoppen niet erg stevig, dus het kan een goed idee gemakkelijk te gaan op hen. De zonne-radio heeft ook geen bescherming tegen overbelasting. Kan dit geen groot probleem aangezien het niet meer dan een mobiele telefoon opladen.

Hoewel het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 wordt geleverd met een handleiding de instructies zijn verstoken van illustraties, maar ze zijn grondig en er zijn instructies over hoe lang om de Eton radio op te laden met behulp van de zonnepanelen of de adapter, in tegenstelling met de Schorpioen, een radio gemaakt door hetzelfde bedrijf.

De handleiding mag weg op zijn raming voor hoe lang de lasten laatste, dat wel. Sommige gebruikers melden dat de radio voor onbepaalde tijd kan lopen wanneer ze buiten in de zon, terwijl anderen zeggen dat het alleen zal lopen gedurende 15 minuten.

Het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 duurt slechts 90 seconden tornen in rekening te brengen, maar het bedrijf benadrukt, “De oplaadbare batterij zal uiteindelijk verliest zijn vermogen om een ​​lading vast te houden. Bel Eton Corporation om een ​​andere te bestellen.” Hoe lang zal de batterij niet beschikbaar, maar sommige gebruikers rapporteren dat het slechts een lading wordt enkele toepassingen. Anderen vonden het voor het laatst voor een lange periode van tijd, dus uw snelheid kan variëren, afhankelijk van hoe je het gebruikt. Anders dan deze problemen, de zonne-radio is vrij vanzelfsprekend en gemakkelijk te gebruiken. Het moeilijkste deel over het zal vinden alle verschillende functies en schakelaars aangezien er een functie op elke zijde van de zonne-radio.

Het Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 zonnepaneel laadt een ingebouwde Ni-MH batterij. Het kan ook worden opgeladen door een dynamo, AC-adapter of drie AA-batterijen. In tegenstelling met andere radio’s die slechts één bron van noodstroom, net als de Sundance Solar 204-30065-00, dit zorgt ervoor dat u de macht niet uit wat het weer doet zal hebben om het.

De dynamo is rustig, glad en stevig. Het is gebouwd met een metalen pen, in plaats van gewoon plastic, ervoor te zorgen dat het veel langer zal duren dan dunne plastic krukken.

Makkelijk te gebruiken

Ondanks een paar problemen, th e Amerikaanse Rode Kruis Solarlink FR500 is nog steeds een van de beste zonne-radio’s die we op de markt hebben gezien. Het combineert de groene functies die ervoor zorgt dat milieuvriendelijke gewetensvolle gebruikers glimlach, terwijl het heeft genoeg veiligheidsvoorzieningen om het een goede keuze voor noodpakketten te maken.

Charge Types

Overzicht