zonne-telefoon oplader – Voltaic Amp 2017

Het grote ding over het Voltaic Amp is de uitneembare batterij. Het bedrijf maakt grote zonnepanelen voor deze draagbare telefoon oplader, maar de oplaadbare 5-volt lithium-polymeer accu’s zijn erg leuk. De accu’s zijn kleiner dan de meeste smartphones en niet permanent aan het zonnepaneel. Ze zijn ook stijlvol genoeg dat je niet beschaamd om gezien te worden met behulp van een in het openbaar zal zijn. Een van deze batterijen kunnen worden opgeladen in minder dan 5 uur wanneer aangesloten op een USB, en nauwelijks langer dan die wanneer aangesloten op de zonnepanelen.

opladen Prestaties

De panelen zelf zijn echt indrukwekkend. De versterker wordt geleverd met twee 2,2-watt monokristallijn silicium panelen die 4 inch bij 4,75 inch meten. Voltaic publiceert dat ze in staat zijn het leveren van 6 volt met een optie om te leveren 12 aan de tik van een schakelaar zijn. We vermoeden dat dit was de spanning gemeten bij Voltaic’s Brooklyn, New York, kantoren als de Amp getest veel beter bij de hogere hoogte van 4215 voet in onze Ogden, Utah, kantoor.

De Amp van Voltaic Systems is Beoordelingen over de Top Tien Gold Award winnaar voor de beste zijn zonnecel telefoon oplader beschikbaar. De batterij is een oplaadbare 4000 mAh, waardoor het groot genoeg om de meeste smartphones minstens 1,5 keer opgeladen voordat ze helemaal dood. Echter, hij laadt passief wanneer de linkerzijde is aangesloten op de zonnepanelen binnen zijn handige draagtas die gemakkelijk in de meeste elke tas kan worden uitgevoerd of links. Het enige nadeel is dat het zakje is niet groot genoeg om het apparaat binnen, terwijl het opladen te houden.

De Voltaic batterij is ontworpen om te werken met een 5-volt elektronische die wordt aangedreven door regelmatige en micro-USB. Dit geldt ook voor smartphones en handheld games. Het heeft een duidelijke batterij-indicator in de buurt van de USB-poort die de laadstatus voor snelle verwijzing met een druk op de knop geeft. Het heeft zelfs een modus waarmee u het scherm te verlaten in een altijd op de staatstelevisie, hoewel deze modus doet stroom verbruiken.

De batterij is stabiel genoeg dat het mogelijk maakt voor doorwerking opladen, dat is het opladen van uw apparaat tegelijkertijd de batterij wordt opgeladen, maar we vonden een klein probleem bij deze testen. De accu wordt weergegeven geen spanning toen we stopte het in het zonnepaneel met de digitale multimeter al verbonden. De accu had in het zonnepaneel worden gestoken voordat we onze betatester kon verbinden. Dit maakt zekere zin als een veiligheidsmaatregel in verband met ingebouwde componenten die de batterij laadcyclus te regelen. Normaal worden deze stop uw batterij wordt overladen, maar het kan ook te houden dat de plotselinge stormloop van stroom uit het frituren zo duur smartphone.

We beschimpt Voltaic via Twitter wanneer de Amp kwam voor het testen. Het eenvoudige antwoord was: “Ga je gang en bang op de panelen.” We hebben ze op hun woord en na het doen meer schade aan een bureau dan we hadden om deze zonnepanelen, we waren verrast te ontdekken dat de krassen afgeslepen rechts uit. De urethaan coating deden het minder goed tegen de betonnen stoeprand buiten, maar nog steeds grotendeels in geslaagd om buff out.

Zonnepaneel

De sterkte van deze panelen in hun beschermende coating. Voltaic De panelen zijn dik met een royale urethaan coating. Dit is niet alleen belangrijk voor de finish kwaliteit, maar het maakt hen ook ongelooflijk gemakkelijk te reinigen en te houden vrij van vuil, die hen helpt hun efficiëntie te houden. Voltaic meldt een 5-volt uitgang per stuk, hoewel we ze iets getest boven de 7 volt in normale buitenverlichting op 4200 voet hoogte.

Een interessante extra kenmerk van de Voltaic Amp een knop bij de batterij die het paneel uitgangsspanning 6-12 volt wordt. Dit extra vermogen is handig voor bepaalde oplaadbare apparaten zoals digitale spiegelreflexcamera’s.

Hoe hoger spanningsinstelling lijkt de verbinding tussen de panelen van serie naar parallel veranderen. De relatie tussen de twee aansluitingen omgekeerd evenredig, waardoor de uitgang stroomsterkte bij het hogere instelling zal de helft van de lagere instelling. Dit betekent dat het langer duren om een ​​apparaat op te laden met behulp van de 12-volt setting.

De schakelaar voor het wijzigen tussen de twee spanningen is klein en verzonken, zodat het niet per ongeluk verplaatst te krijgen, maar het kan ook makkelijk voor u te vergeten. Je moet nooit de Voltaic batterij met de 12-volt-instelling op te laden. Hoe hoger ingangsspanning schade zal toebrengen aan de accu en de output stroomsterkte in tweeën gesneden zal nooit in staat zijn om het een volledige lading te geven. Een panel uitgangsspanning indicator of functie die automatisch de uitgang tot en met 6-volt reset zou een lange weg naar het voorkomen van dergelijke ongevallen gebeuren gaat, maar zo zou kijken naar de schakelaar.

Op het eerste gezicht lijkt de inrichting omvangrijk en onhandig als een eenheid, waarbij het feit dat de accu niet permanent aan de panelen een echte perk maakt vinden. Op zijn eigen, de batterij is kleiner dan de gemiddelde smartphone, waardoor het grote draagbaarheid geeft. Over het algemeen de Amp is een van de meest veelzijdige apparaten die we hebben gezien in onze review van zonne-telefoon laders. Het komt met een microUSB-aansluiting, maar connecters voor andere telefoons zijn beschikbaar op de website van Voltaic’s.

De Voltaic Amp gerangschikt goed in de draagbaarheid. We gebaseerd deze waarde op een combinatie van factoren, zoals gewicht, afmetingen en de materialen waarvan het gemaakt is. De hele setup is gehuisvest in een gerecycleerde polyethyleentereftalaat (rPET) shell dat is nauwelijks groter dan een pocket woordenboek. Polyethyleentereftalaat is hetzelfde materiaal dat maakt plastic water en frisdrank flessen. Ongeveer 4 miljard pond van PET eindigen onze stortplaatsen elk jaar, dus het maakt ons blij om een ​​bedrijf dat deze afgedankte bron recycleert zien.

Fysieke eigenschappen

Wat maakt polyethyleentereftalaat een goede keuze voor een zonne-telefoon oplader is dat het helpt in de bescherming van de elektronica. De behuizing is lichtgewicht en bestand tegen water en ultraviolet licht. Dit is natuurlijk niet betekent de Amp is waterdicht. De rits behuizing laat meer dan genoeg ruimte voor water in te gaan. Het is veilig genoeg om een ​​beetje regen op te krijgen, maar we raden niet aan laat het blootgesteld aan de elementen voor een langere periode van tijd.

Voltaic Garanties zijn uitrusting gescheiden van de accu’s. De zaak en panelen zijn gegarandeerd vrij van gebreken te zijn voor twee jaar. De batterij is echter warrantied één, die de gemeenschappelijke periode voor de niet-voltaïsche zonne telefoon oplader batterijen die worden beoordeeld.

Ondersteuning

Dit is een geweldig bedrijf met veel grote middelen voor haar klanten. De website van de sectie Support bevat een verzameling van online en offline materialen om vrijwel elke vraag te beantwoorden. Er is zelfs een Voeg een openbare knoop van de vraag waar uw vraag aan de online ondersteuning worden toegevoegd.

De Voltaic Amp was de gemakkelijke favoriet in de zonne-telefoonladers we beoordeeld. Het reist en volledig oplader en de batterij kan worden gescheiden van het paneel betere draagbaarheid. Het panel ook dienst als een 12-volt lader, wat betekent dat u kunt het gebruiken om uw digitale camera op te laden, ook. Echter, er is geen automatische functie om de spanning weer terug te zetten naar 6 als je klaar bent.

Overzicht