zonneboilers – Blujay Compact 2017

De Compact Niet druk zonneboiler van Blujay beschikt vacuümbuis-technologie en een 20-liter capaciteit. Deze unieke oplossing kan een beetje omvangrijk en onaantrekkelijk zijn in vergelijking met zonne-paneel aangedreven modellen, maar het maakt voor het met een lage prijs.

De compacte zonne-water verwarmen pakket bestaat uit een watertank, frame, 15 buizen, kartonverpakking, siliconen pakking en installatiehandleiding. Terwijl u zult waarschijnlijk moeten investeren in andere componenten voor een complete en functionele installatie, als je de prijs met een hoger-end zonneboiler tanks die dure panel en verzamelaar aankopen vereisen vergelijken, de totale kostenbesparingen van de Blujay Compact niet druk verwarmer nog steeds hoog.

Design is waarschijnlijk wat de meeste mensen grootste nadeel dit Blujay zonneboiler zou overwegen. Er is niets elegant of gestroomlijnd over de apparatuur, die een omvangrijke basis van metaal en zichtbare leidingen voorzien. Hoewel het thuis zou zijn in een industriële omgeving, kan de apparatuur schokkend worden geplaatst in een residentiële achtertuin, en er geen huiseigenaar is waarschijnlijk het wilt op het gazon. Terwijl u niet struiken groeien rond het toestel om het te verbergen, want dat zou van invloed zijn van zonne-energie verzamelen, kun je het op een locatie die niet vaak uit-stoeprand gerichte locaties wordt gezien installeren.

Deze zonne-water verwarmingssysteem werkt anders dan de meeste op de markt, tekenen directe warmte uit zonlicht. Dat betekent dat het niet afhankelijk panelen of een reservekrachtbron. In plaats daarvan wordt verwarmde vloeistof of damp continu doorlopen de vacuümbuizen. Hete vloeistof beweegt in de tank en transfers warmte daar opgeslagen water. Na verloop van tijd, als de verwarming vloeistof circuleert, de tank water wordt heter en heter. Het voordeel is een uiterst efficiënte model; het nadeel is dat het water langzamer heet kan in sommige omstandigheden dan nu het geval met de traditionele boilers.

Aangezien het toestel buiten wordt gehouden en slangen is enigszins blootgesteld, kan weer een bron van zorg. Hoewel het toestel is waarschijnlijk niet een aanbevolen aankoop voor klimaten met frequente extreme weersomstandigheden, is het gebouwd om hagel zo groot als 25 millimeter te weerstaan. In de meeste omgevingen, zal het toestel de warmte te bewaren voor maximaal drie dagen met een warm range temperatuur van het water tussen 45 en 95 graden Celsius.

Dit Blujay zonne-energie boiler presenteert een interessante benadering voor energie-efficiënte het verwarmen van water. Hoewel dit is een kosten-effectieve eenheid, kan het totale ontwerp geen beroep doen op een aantal particuliere gebruikers.