zonnepanelen – Kyocera KD315GX-LPB 2017

De Kyocera KD315GX-LPB zonnepaneel is een goed uitziende zwart paneel, zwart frame polykristallijne module die een robuuste zonne-energie-efficiëntie, een nuttig garantie en eenvoudig onderhoud biedt. Deze hoogwaardige en duurzame zonnepanelen handily winnen our Top Tien Gold Award.

Solar Efficiency

Deze versie van zonnepanelen Kyocera Solar brengt een krachtige 16 procent zonne-efficiëntie om voldoende elektriciteit te produceren voor uw huis. Dit is niet het hoogste percentage solar efficiëntie van modules op de markt, maar het is vrij hoog. Gedurende de levensduur van uw zonnepanelen bij normaal gebruik, moet dit niveau van zonne-efficiëntie resulteren in een aantal welkome besparing als het gaat om uw woon-elektrische wissels.

Deze panelen op het dak genereren een maximum van 315 watt, een maximale spanning van 39,8 en een maximaal vermogen stroom van 7,92 ampère. Er zijn 80 cellen in elk paneel.

Je krijgt een goede garantie met deze Kyocera zonnepanelen. Het product zelf en de afwerking zijn gedekt voor de eerste vijf jaar je ze bezitten. Het bedrijf zal ook de garantie te verlengen voor 10 jaar belooft een vermogen van 90 procent van het minimum vermogen dat je zei dat je zou krijgen wanneer het systeem voor het eerst werd geïnstalleerd. Voor 20 jaar, de Kyocera Solar garantie dekt vermogen op 80 procent van het minimale vermogen.

Kyocera ambtenaren beslissen of elke gerapporteerde problemen of claims zijn, in feite, door deze garantie gedekt. De garantie is ook ongeldig verklaard als de panelen niet goed zijn geïnstalleerd, worden verplaatst van het huis waar ze oorspronkelijk waren geplaatst, als er reparaties zijn uitgevoerd die niet voldoen aan Kyocera specificaties voor dergelijke werkzaamheden, als ze op elk type van de structuur voor de worden geplaatst die zij niet bedoeld waren en nog veel meer.

Deze goed gebouwde panelen kunnen maken met een maximale belasting van de druk van iets zoals sneeuw op het dak tot 113 pond per vierkante voet, wat een vaste maximale belasting en wordt algemeen beschouwd als de standaard voor de industrie. Het kan ook bestand zijn tegen 1-inch hagel geblazen door de wind van maximaal 51mph. Dit is ook typerend voor zonnepanelen.

Duurzaamheid

Deze zonnepanelen kunnen opstaan ​​om ijzingwekkende temperaturen van 40 graden onder nul Fahrenheit en kan standhouden tegen warm weer pieken tot 194 graden F. De panelen zijn gemaakt van gehard glas en het frame van geanodiseerd aluminium.

Deze panelen zijn niet zelfreinigend, in die zin dat het slechts regenwater weg te wassen stof en vuil. Maar dat is over het algemeen geldt voor de meeste zonnepanelen, omdat ook die geadverteerd als zelfreinigende hebben instructies begraven in hun installatie handleidingen adviseren huiseigenaren om een ​​zachte doek of spons te gebruiken om veeg terwijl het spoelen van de panelen met water om een ​​betere baan op het krijgen van te doen ontdoen van alle vuil. Hoe schoner de panelen, hoe efficiënter zullen ze functioneren.

Echter, de Kyocera KD315GX-LPB zonnepanelen zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Als lagen stof of deeltjes uit vervuiling vestigen op hen, zal de panelen schitteren na een zachte wassen met water, een mild gewoon reinigingsmiddel en een zachte doek. De installatie handleiding voor dit merk beveelt ook aan dat u de bedrading en montagemateriaal één keer per jaar te controleren om ervoor te zorgen dat er geen losse verbindingen en de hardware wordt stevig vastgezet.

Deze zonnepanelen afmetingen van 65,43 cm in lengte, 51,97 cm in de breedte en een diepte van 1,8 inch. Een enkel paneel weegt 60,6 pond.

Mocht u problemen ondervinden of vinden dat vragen rijzen met betrekking tot uw panelen, kunt u contact opnemen met het bedrijf via de telefoon of e-mail, waar u nuttige reacties van hoffelijk vertegenwoordigers van bedrijven te krijgen. Kyocera Solar heeft ook een veel gestelde vragen sectie op haar website en een handige blog met informatie. Helaas, je niet live chat, die nuttig zijn voor snelle antwoorden op eventuele problemen zou krijgen.

Deze esthetisch zonnepanelen zal in de loop der jaren, verminderen uw elektrische wissels en vereisen dat je iets te doen in de manier van onderhoud en reiniging. Zeker een kijkje nemen op de Kyocera KD315GX-LPB zonnepanelen als je in de markt voor wat zon macht.

Kenmerken

Dimensies

Help en ondersteuning

Overzicht